Newsroom

Newsroom

Η δημοκρατία του Κουκουλόπουλου: “Δεν έπρεπε να πάμε σε εκλογές το '12 γιατί στοίχησαν 20 δις”.

Την άποψη ότι δεν έπρεπε να διεξαχθούν εθνικές εκλογές το Μάιο του 2012 αφού κόστισαν έμμεσα στη χώρα 20 δις.…

paris koukoulopoulos

Την άποψη ότι δεν έπρεπε να διεξαχθούν εθνικές εκλογές το Μάιο του 2012 αφού κόστισαν έμμεσα στη χώρα 20 δις. ευρώ διατύπωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Πάρις Κουκουλόπουλος, μιλώντας νωρίτερα στο ρ/σ Real FM, επικαλούμενος προσωπική του οικονομική μελέτη. 

Τί λέει με άλλα λόγια ο στενός συνεργάτης του Ευάγγελου Βενιζέλου; Πως ο διορισμένος κι όχι εκλεγμένος πρωθυπουργός Παπαδήμος έπρεπε να παραμείνει στην εξουσία μέχρι τη λήξη της τετραετίας παρά τη δέσμευση των ΠΑΣΟΚ και ΝΔ για εκλογές αμέσως μετά την ολοκλήρωση του PSI. 
Βάσει ποιου πολιτικού ή οικονομικού συλλογισμού ο κος Κουκουλόπουλος επιχειρεί να πείσει πως η σημαντικότερη δημοκρατική διαδικασία χρεώνει τη χώρα 20 δις; Αλλά ακόμα κι αν δεχτούμε το νούμερο αυτό για την οικονομία της κουβέντας, γιατί φέρει την ευθύνη η προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία κι όχι η πολιτική που εφαρμόζει το κόμμα του κι η ΝΔ σε συνεργασία με την τρόικα; Το πιθανότερο είναι ότι ακόμα δεν έχει χωνέψει πώς το κόμμα του πήγε από το 44% του 2009 με το “λεφτά υπάρχουν” στην τιμωρητική καταγραφή του 12,28% τον Ιούνιο του 2012 και τώρα, δυόμιση χρόνια μετά τα φορτώνει στις εκλογές.