Newsroom

Newsroom

Η… διαστημική fake διαφορά σε δημοσκόπηση από «ΤΑ NEA»

Η τεράστια διαφορά ανάμεσα στην Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ που έδωσε  η νέα δημοσκόπηση της Metron Αnalysis για λογαριασμό της εφημερίδας «ΤΑ NEA», αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά επικοινωνιακή παρόλα του «Διαστρεβλωματικού Ομίλου Μαρινάκη».

15115759b3ddd0b2fc4254a6b957ee5b.pagespeed.ce .z PEKKnyMy 1

Η Πεντακομματική Βουλή και η διαφορά 10,9 μονάδων υπέρ της Νέας Δημοκρατίας, μετά από δημοσκόπηση της Metron Αnalysis  για λογαριασμό της εφημερίδας «ΤΑ NEA», είναι μια απόδειξη πως δημιουργούνται τα Fakenews εκ των έσω…από τα μιντιακά  φερέφωνα της ΝΔ και τι πολιτικά παιχνίδια παίζουν. 

Σύμφωνα με την δημοσκόπηση που εμφάνισε σε σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα-χαρακτηρίζοντας την μάλιστα «διαστημική»– και δίνει πρόθεση ψήφου στη Νέα Δημοκρατία με  37,8% ενώ στον ΣΥΡΙΖΑ έδωσε  το 26,9%, έφερε όχι μόνο την σκληρή απάντηση από το Γραφείο τύπου του κυβερνώντος κόμματος, αλλά και την διάψευση από τον ίδιο τον δημοσκόπο.

Ο  Στράτος Φαναράς της Metron Analysis, της εταιρείας που πραγματοποίησε τη σημερινή δημοσκόπηση, ακυρώνει την δημοσκόπηση αναφέροντας:  «Βλέπω στο διαδίκτυο το πρωτοσέλιδο των “Νέων” που φιλοξενεί τη μηνιαία έρευνα της Metron Analysis.  Και διαβάζω επί λέξει στο πρώτο bullet που παρουσιάζει την έρευνα το εξής: “στο υψηλότερο σημείο της τριετίας η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ”. Είναι λάθος. Στο υψηλότερο σημείο της τριετίας είναι αθροιστικό τους ποσοστό και όχι η διαφορά τους. Λυπάμαι πολύ γι αυτό και θέλω να πιστεύω ότι πρόκειται για αβλεψία, η οποία δεν υπάρχει και στις μέσα σελίδες».

Μετά την αποκάλυψη αυτή το  Γραφείο Τύπου του κυβερνώντος κόμματος σημειώνει: 

«Τα Νέα του κ. Μαρινάκη δημοσιεύουν σήμερα άλλη μια δημοσκόπηση, που δίνει άλλη μία… διαστημική διαφορά υπέρ της Ν.Δ.

Δεν έφτανε, όμως, αυτό στην εφημερίδα της τοξικής προπαγάνδας κατά του ΣΥΡΙΖΑ.

Στον τίτλο της πανηγυρίζει την… οριστική ανατροπή, που ο ιδιοκτήτης της ονειρεύεται, αναφέροντας ότι η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ – Ν.Δ. βρίσκεται «στο ψηλότερο σημείο της τριετίας». Με αποτέλεσμα να τους διαψεύσει και να τους επικρίνει δημόσια ακόμα και ο αυτουργός της δημοσκόπησης, Στράτος Φαναράς.

Ο ΔΟΜ, που με τις εφημερίδες του, τρεις μέρες πριν σωθούν οριστικά οι συντάξεις, ανήγγειλε το κόψιμό τους, δικαιούται πλέον, ως Διαστροφικός Όμιλος Μαρινάκη, βραβείο Πουλι-τζερ.

Με μια λεπτομέρεια: Το Πουλί να είναι φοίνικας που αναγεννάται από τις στάχτες του.»

Καλαμάτα: Κιτρίνισε τα πάντα η αφρικανική σκόνη – Απίστευτες εικόνες από την περιοχή (video)

2

Καλαμάτα: Κιτρίνισε τα πάντα η αφρικανική σκόνη – Απίστευτες εικόνες από την περιοχή (video)

Σε ταινία παραπέμπει το σκηνικό στην Καλαμάτα μετά την επέλαση της αφρικανικής σκόνης