Newsroom

Newsroom

Η Διανοητικοποίηση της Φτώχειας

Έμαθα τι πάει να πει psi,χρηματοπιστωτικό γεγονός,την ειδοποιό διαφορά στάσης πληρωμών και χρεωκοπίας..sic.Έμαθα τι θα πει φτώχεια και απόγνωση,ανασφάλεια και…

Έμαθα τι πάει να πει psi,χρηματοπιστωτικό γεγονός,την ειδοποιό διαφορά στάσης πληρωμών και χρεωκοπίας..sic.Έμαθα τι θα πει φτώχεια και απόγνωση,ανασφάλεια και εγκλωβισμός.

Δεν έχω μάθει που χρωστάω όμως και γιατί  τα χρωστάω εγώ προσωπικά!!Αυτή η υπερβολικά ογκώδης ροή πληροφοριών,αυτός ο χείμαρος ερεθισμάτων με κάνει να νοιώθω τελείως ηλίθιος..Ενώ έχω τόσες πληροφορίες δεν έχω ιδέα ποιό είναι το σωστό!!Μέσα ‘η εξω από το ευρώ??Ειλικρινά δεν έχω ιδέα,όπως και οι περισσότεροι από τους συνανθρώπους μου σαυτήν την χώρα.

Φυσικά δεν είναι τυχαίο αυτό..Νομίζω ότι ο σκοπός τους έχει επιτευχθεί.Οι πληροφορίες αυτές μας είναι παντελώς άχρηστες,δεν προλαβαίνουμε να τις μεταβολίσουμε και καταλήγουν στην αποχέτευση.

Ομολογώ ότι τους βγάζω το καπέλο.Η μαεστρία με την οποία εχουν εφαρμόσει το σχέδιο ελέγχου του λαού αυτής της χώρας,είναι γιά σεμινάριο!Σταδιακή εφαρμογή και παρουσιάση ανύπαρκτων προβλημάτων με επακόλουθη παρουσιάση της λύσης τους ,σαν σανίδα σωτηρίας.

Το πιο σημαντικό όμως είναι η διανοητικοποίηση της φτώχειας.Η ανέχεια στην Ελλάδα έχει αναχθεί σε επιστημονικό πόνημαπου παρουσιάζεται στατιστικά,με αριθμούς και όχι ανθρώπους,ενώ εξωραίζεται στην προσπάθεια σωτηρίας της χώρας .Εξ ονόματι αυτής της προσπάθειας που υπερβαίνει το άτομο και αγγίζει το συλλογικό,η ανημπόρια,η αυτοκτονία,η θλίψη του καθενός προσωπικά δεν έχει σημασία.Να σωθεί η Ελλάς!!Βερμπαλισμοί,στομφώδεις εκφράσεις περί ιστορικότητας των στιγμών και πατριωτισμού,μεταστρέφουν την προσοχή και εις άλλα τυρβαζουμε..

Τελικά τι προτιμούμε??Μία λογική τρέλλα ή μία παράλογη λογική?..Θέλουμε να προσθέσουμε χρόνια στην ζωή μας ή ζωή στα χρόνια μας?..

Αν θέλετε λίγο τρέλλα στην ζωή σας..μην κάθεστε..το Σύνταγμα μας περιμένει..εκεί με περισσότερη εμπειρία και αποφασιστικότητα.

Αν περιμένετε μέχρι το 2020…ισως να λογοδοτήσετε στην  χαμένη ζωή σας που ζήταγε λίγο τρέλλα…

Άλλωστε όπως λέει και ο ποιητής: Χρωστάμε σ’όσους ήρθαν,θα΄ρθουν,θα περάσουν,κριτές θα μας δικάσουν οι αθάνατοι νεκροίμας..

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…