Newsroom

Newsroom

Η Χρύσα Κατσαρίνη περιγράφει μια ανατριχιαστική ιστορία παρενόχλησης – Σοκάρουν τα μηνύματα που έλαβε

Προσποιήθηκε ότι έχουν κοινό γνωστό, της είπε ψέματα ότι διοργανώνει πάρτι για να πάει σπίτι του - Πως η Κατσαρίνη ανακάλυψε την αλήθεια

ΚΑΤΣΑΡΙΝΗ

Η Χρύσα Κατσαρίνη βρήκε τη δύναμη να μιλήσει για την παρενόχληση που δέχτηκε από έναν άγνωστο άνδρα, ο οποίος προσπάθησε να παρασύρει σπίτι του λέγοντας της ψέμματα ότι κάνει ένα μικρό πάρτι μαζί με έναν κοινό γνωστό τους.

Αναλυτικότερα όπως περιγράφει η Χρύσα Κατσαρίνη στα instsagram stories που ανάρτησε πριν από λίγη ώρα, όλα ξεκίνησαν όταν η ίδια σε μια απογευματινή βόλτα της στο πάρκο συνάντησε έναν άνδρα με το σκύλο του. Όταν η γνωστή stand-uper χάιδεψε το σκύλο, ο άντρας της έπιασε συζήτηση με αφορμή ότι ήξερε τον tatooartist που της «χτυπάει» τα τατουάζ, ενώ στη μετααξύ τους συζήτηση που ακολούθησε της είπε ότι είναι γείτονες.

Λίγη ώρα αργότερα, ο άνδρας αυτός άρχισε να της στέλνει μηνύματα στα social media, καλώντας τη σπίτι του, με αφορμή ότι ήταν μαζί με το κοινό τους γνωστό και διοργάνωναν μια κοινή μάζωξη.

1689076011721

Τη στιγμή που εκείνη αρνήθηκε άρχισε να την καλεί επίμονα σε βιντεοκλήσεις, ενώ μετά από λίγη ώρα βρέθηκε κάτω από το σπίτι της. Η πρώτη αντίδραση της ήταν να καλέσει τον υποτιθέμενο «κοινό» τους φίλο. Και τι διαπίστωσε; Ότι αυτός ούτε καν γνώριζε το συγκεκριμένο άνδρα, ενώ, μάλιστα, της ανέφερε ότι βρισκόταν στον Άγιο Θωμά.

Τότε η Κατσαρίνη πέρασε στην «επίθεση» και παρέθεσε στον άγνωστο άνδρα όλα τα δεδομένα τα οποία και τον εξέθεταν ανεπανόρθωτα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, εκείνος προσπάθησε να «μαζέψει» τα ψέμματα του ειδικά τη από τη στιγμή που η stand-uper του είπε πως είναι έτοιμη να καλέσει την αστυνομία.

1689076011727

Το αποτέλεσμα αυτού του περιστατικού είναι ότι η Χρύσα Κατσαρίνη αντιμετώπισε έναν άνθρωπο που ήξερε πολλές λεπτομέρειες για την προσωπική της ζωής, μένει λίγα μέτρα μακρυά από το σπίτι της και είναι μάλλον διατεθειμένος να βρεθεί ανά πάσα στιγμή κάτω από το σπίτι της.

Σίγουρα δεν μπορεί να αισθάνεται και πολύ ασφαλής πόσο μάλλον όταν από την αστυνομία της λένε ότι δεν έκανε κάποιο έγκλημα και θα του γίνει μια απλή σύσταση. Ωστόσο, από ότι είπε η ίδια θα προχωρήσει σε καταγγελία προκειμένου να προστατέψει και άλλες κοπέλες από αυτόν τον άνδρα.

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

gaza 7

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

Το Ισραήλ έχει περιορίσει αυστηρά την είσοδο κρίσιμων ανθρωπιστικών προμηθειών στη Γάζα παρά τις προειδοποιήσεις…