Newsroom

Newsroom

Η Χριστίνα Σούζη επέστρεψε με ένα πολύ δυνατό μήνυμα για τα δημόσια νοσοκομεία (video)

«Έχουμε εκπληκτικό ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό», σημείωσε στον αέρα του ΣΚΑΙ η γνωστή μετεωρολόγος Χριστίνα Σούζη

Screenshot 1 10

Η Χριστίνα Σούζη εμφανίστηκε ξανά στα πλατό του ΣΚΑΙ και στο «Πρωινό μας» και αναφερόμενη στο σοβαρό ατύχημα που είχε πρόσφατα, προχώρησε σε ένα σημαντικό μήνυμα για τη δημόσια υγεία, τα νοσοκομεία και το προσωπικό τους.

Μιλώντας στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά η γνωστή μετεωρολόγος ευχαρίστησε εγκάρδια τους γιατρούς και τους νοσηλευτές στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, ανέδειξε τις ελλείψεις που υπάρχουν και ανέφερε αναλυτικά:

“Καλημέρα, ευχαριστώ πάρα πολύ. Όλα καλά, καλώς σας βρήκα. Μπορώ να σας πω κάτι πριν τον καιρό; Να ευχαριστήσω τον Ευαγγελισμό που νοσηλεύτηκα εκεί. Δεν υπάρχουν οι άνθρωποι εκεί πέρα, όχι για μένα μόνο, για όλους. Αλλά νομίζω ότι πρέπει να αυξηθούν.

Κάνουν δουλειά ο καθένας για δέκα άτομα. Και επιπλέον να ευχαριστήσω την κυρία Κοτρώτσιου που με έραψε, με έκανε σταυροβελονιά, με έφτιαξε… Όλα καλά, δόξα τω Θεό. Θα φύγουν και όλα τα σημάδια μου”, σημείωσε η Χριστίνα Σούζη και συμπλήρωσε:

“Ευχαριστώ όλο τον κόσμο για την αγάπη του και τον Ευαγγελισμό που όλοι προσπάθησαν να κάνουν το καλύτερο για μένα και για όλο τον κόσμο που είναι εκεί. Θέλουν στήριξη όμως πολύ ακόμη. Έχουμε εκπληκτικό ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό”.

Υπενθυμίζεται πως τροχαίο ατύχημα είχε η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ, Χριστίνα Σούζη το απόγευμα της Τετάρτης (07/06).Το αυτοκίνητο της ντελαπάρισε στην κάθοδο της Λεωφόρου Κηφισίας, στο ύψος του Παραδείσου Αμαρουσίου, και την απεγκλώβισε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου, ο οποίος επίσης βρισκόταν στο αυτοκίνητο του σε εκείνο το σημείο.

Άμεσα έσπευσαν έξι πυροσβέστες και δύο οχήματα, ενώ στη συνέχεια παρέλαβε τη γνωστή μετεωρολόγο το ΕΚΑΒ.