Η χήρα του δημοσιογράφου του Γιώργου Καραϊβάζ: «Κάποιοι ήθελαν να του κλείσουν το στόμα»

Τη στυγερή δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ σχολίασαν στον ΑΝΤ1 η χήρα του δημοσιογράφου και ο ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη

5279871 2

Δύο χρόνια από την εκτέλεση τού Γιώργου Καραϊβάζ συμπληρώνονται σε δύο εβδομάδες. Οι ερευνητές της Ασφάλειας δεν έχουν καταφέρει ακόμα να ταυτοποιήσουν τους δράστες και να τους συλλάβουν. Οι εκτελεστές τον πυροβόλησαν το μεσημέρι της 9ης Απριλίου του 2021. Μόλις είχε επιστρέψει από την εργασία του και είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του.

Η χήρα του δημοσιογράφου δηλώνει πεπεισμένη πως το κίνητρο τής δολοφονίας του κρύβεται πίσω από την επαγγελματική ιδιότητά του και τα αιχμηρά ρεπορτάζ.

«Όσοι τον παρακολουθούσαν όλα αυτά τα χρόνια, το ξέρουν ότι, ο λόγος και η πένα του ήταν αιχμηρή. Κάποιοι ήθελαν να του κλείσουν το στόμα», δήλωσε στον ΑΝΤ1 η Στάθα Αλεξανδροπούλου.

Στην οικογένεια τού Γιώργου Καραϊβάζ όλοι θέλουν να λογοδοτήσουν οι υπαίτιοι στη δικαιοσύνη.

Η χήρα του ξεκαθαρίζει πως, θα προτιμούσε να μην συναντήσει τους εκτελεστές του Γιώργου Καραϊβάζ, αλλά να «οδηγηθούν στην ελληνική Δικαιοσύνη και να πληρώσουν».

«Η αστυνομία οφείλει να κάνει τα πάντα για να βρει τους δολοφόνους του Γιώργου Καραϊβάζ» απάντησε, μέσω της εκπομπής «Πρόσωπο με Πρόσωπο» ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Όπως είπε ο Τάκης Θεοδωρικάκος στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, «έχω μιλήσει με τους αρμόδιους αξιωματικούς. Προφανώς δεν μπορούμε να πούμε τίποτα δημόσια. Δεν μπορεί να λεχθεί τίποτα, γιατί δεν έχει κανένα νόημα. Αυτό που όλοι περιμένουμε είναι η εξιχνίαση της υπόθεσης».

Η Ένωση Συντακτών έχει αφιερώσει το 2023 στη μνήμη του Γιώργου Καραϊβάζ, προκειμένου να μην ατονήσει το αίτημα της εξιχνίασης της στυγνής δολοφονίας του και της απόδοσης δικαιοσύνης.

 

 

 

Προσπαθεί να «γεφυρώσει το χάσμα» ο Κυρανάκης στη ΝΔ: Πρότεινε τον Κώστα Καραμανλή ή Αντώνη Σαμαρά για Πρόεδρο της Δημοκρατίας

κυρανάκης

Προσπαθεί να «γεφυρώσει το χάσμα» ο Κυρανάκης στη ΝΔ: Πρότεινε τον Κώστα Καραμανλή ή Αντώνη Σαμαρά για Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Τους τριγμούς στη ΝΔ μετά τις ευρωεκλογές επιβεβαίωσε εμμέσως πλην σαφώς ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης,…