Η Βόζεμπεργκ πήγε να βοηθήσει τη Ζαχαράκη αλλά εκτέθηκε και η ίδια (εικόνα)

Με κάθε τρόπο η Νέα Δημοκρατία προσπαθεί να περάσει στην κοινή γνώμη ότι η Σοφία Ζαχαράκη είναι μια ηρωίδα που κυνηγήθηκε από τον Κώστα Βαξεβάνη και η οποία δεν τον συκοφάντησε ποτέ.

5b8f87601dc5247b218b45e1

Προφανώς και το αφήγημα που έχει υιοθετήσει η ΝΔ του Μητσοτάκη για να καλύψει τις αθλιότητες και τα ψέματα της Ζαχαράκη δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Αρκεί κανείς να δει το βίντεο από το δελτίο του Epsilon όπου η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ επιμένει ότι ο Κώστας Βαξεβάνης έχει καταδικαστεί για συκοφαντική δυσφήμιση παρά το ότι ο δημοσιογράφος της εξηγείς με απλά λόγια ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο και έχει αθωωθεί για όλες τις υποθέσεις.

Μετά από τον Κωστή Χατζηδάκη και τον Κώστα Κυρανάκη, αρκετά στελέχη βγήκαν δίχως δεύτερη σκέψη να υποστηρίξουν τα λεγόμενα της Ζαχαράκη και να μιλήσουν ακόμα και για «χούντα».

Σειρά στον αγώνα της γαλάζιας παράταξης πήρε και η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ελίζα Βόζεμπεργκ. Μ΄ένα tweet της έβαλε πλάτες στη Ζαχαράκη και μίλησε για προσπάθεια φίμωσης ώστε να μην ακούγονται όσα ενοχλούν.

Έγραψε συγκεκριμένα:

Δεν έφτανε όμως αυτό. Με νέο της tweet, απαντώντας σ΄έναν χρήστη του κοινωνικού δικτύου έβαλε «αυτογκόλ». Υποστήριξε πως η Σοφία Ζαχαράκη δεν συκοφάντησε κανένα, απλά… αγνοούσε τις «επετειακές αθωωτικές».

Με αυτή τη λογική όμως, γιατί όταν ο Κώστας Βαξεβάνης ενημέρωσε για τις αθωώσεις του τη Ζαχαράκη εκείνη συνέχισε να μιλά για καταδίκες; Δεν υπήρχε δόλος; Γιατί δεν ζήτησε ποτέ συγγνώμη;

Η Βόζεμπεργκ θα έπρεπε να προσέχει καλύτερα τι γράφει και πώς το διατυπώνει στην προσπάθειά της να προστατέψει κάποια ομοϊδεάτισσά της. Μάλλον η κ. Βόζεμπεργκ προτίμησε να πετάξει στην άκρη το πτυχίο της νομικής για να υιοθετήσει την τακτική της ΝΔ του Μητσοτάκη.


Διαβάστε ακόμα: Βαξεβάνης: Δεν μήνυσα τη Ζαχαράκη επειδή είναι ΝΔ, αλλά επειδή με συκοφάντησε

Άδωνις: Νέα απάντηση σε Καλλιάνο – «Παρότι μου τηλεφώνησε δεν πήρε ΜΕΘ γιατί δεν προβλεπόταν» (video)

kallianos adonis 654 new 102 1

Άδωνις: Νέα απάντηση σε Καλλιάνο – «Παρότι μου τηλεφώνησε δεν πήρε ΜΕΘ γιατί δεν προβλεπόταν» (video)

«Ήταν ένας άνθρωπος που είχε πολλά νοσήματα, η ανακοπή δεν είναι κάτι που προβλέπεται», τόνισε…

Ένοχοι έξι κατηγορούμενοι στη δίκη για το Μάτι – Αθώοι Ρένα Δούρου και Ηλίας Ψινάκης

ματι

Ένοχοι έξι κατηγορούμενοι στη δίκη για το Μάτι – Αθώοι Ρένα Δούρου και Ηλίας Ψινάκης

Την ενοχή συνολικά έξι από τους συνολικά 21 κατηγορουμένους για την τραγωδία στο Μάτι αποφάσισε…