Η Βούλτεψη μας ενημέρωσε και επίσημα ότι η χώρα ανήκει στους… τουρίστες

Ε αφού αυτοί φέρνουν τα λεφτά θυσία να γίνουμε

5016638

Χωρίς να το πολυσκεφτεί και χωρίς κανένα δισταγμό η Σοφία Βούλτεψη μας ενημέρωσε πως ανάμεσα στη δημόσια υγεία και τα «ζεστά» χρήματα των τουριστών, η κυβέρνηση φυσικά και προτιμά τα δεύτερα.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ρωτήθηκε σε εκπομπή αναφορικά με τις δύο ταχύτητες πολιτών που έχουν προκύψει στη χώρα. Η μία κατηγορία δηλαδή αυτήν των τουριστών που έχουν το «ελεύθερο» σχεδόν για τα πάντα και η δεύτερη που εμπεριέχει το σύνολο της κοινωνίας και που υπόκειται σε πολύ σκληρούς περιορισμούς.

«Ο τουρίστας φέρνει χρήματα. Πάντοτε θα κάνουμε θυσία», ήταν η αφοπλιστική απάντηση της Σ. Βούλτεψη η οποία με θυμωμένο ύφος και κουνώντας το δάχτυλο – γιατί δεν καταλαβαίνουμε – ανέφερε αναλυτικά: 

«Λέει κάποιος εγώ δεν μπορώ να πάω στο σπίτι μου στην εξοχή και μπορεί να έρθει ο τουρίστας. Ο τουρίστας δεν είναι απλός τουρίστας. Ο τουρίστας είναι αυτός που φέρνει χρήματα στην χώρα. Άρα πάντοτε θα κάνουμε κάποια θυσία. Δεν το κάνει για τον εαυτό του. Το κάνει γιατί ο τουρίστας που θα’ ρθει, θα ξοδέψει χρήματα». 

Και μακάρι οι προκλητικές δηλώσεις της Βούλτεψη να σταματούσαν εκεί. Στη συνέχεια η βουλευτής της κυβέρνησης κλήθηκε να σχολιάσει τον αριθμό των νεκρών στη χώρα, που συγκρινόμενος με άλλες χώρες το τελευταίο διάστημα είναι υψηλότερος.

Ξανά με νεύρα θεώρησε πως μόνο η ίδια μπορεί να υποδείξει με ποια χώρα μπορούμε να συγκριθούμε. Ανέφερε, για παράδειγμα, πως δεν μπορούμε να συγκρίνουμε τη χώρα μας με χώρες του Βορρά και χώρες των Βαλκανίων.

 

Conference League:Τι ισχύει για όσους εργαζόμενους δεν καταφέρουν να προσέλθουν στην εργασία τους

ΑTHENS Conference League

Conference League:Τι ισχύει για όσους εργαζόμενους δεν καταφέρουν να προσέλθουν στην εργασία τους

Σε ποια περίπτωση οι εργαζόμενοι πληρώνονται αν δεν καταφέρουν να πάνε στη δουλειά τους εξαιτίας…