Η «Βικτώρια» αιτία να ακυρωθεί η συναυλία των Rotting Christ στην Αθήνα

Θύμα των κακών καιρικών συνθηκών έπεσε το δημοφιλές black metal συγκρότημα των Rotting Christ.

1 2

Το συγκρότημα των Rotting Christ,   επρόκειτο να δώσει συναυλία, αύριο,  Τετάρτη 13 Νομεβρίου, στο Piraeus Academy. Τα μέλη του συγκροτήματος βρίσκονται εγκλωβισμένα στο Μπάρι της Ιταλίας και η σφοδρή κακοκαιρία που επικρατεί στην περιοχή δεν τους επιτρέπει να ταξιδέψουν στην Αθήνα, με αποτέλεσμα να ακυρώσουν την συναυλία.

Ωστόσο, τα καλά νέα για τους θαυμαστές τους, οι οποίοι έσπευσαν να εξαντλήσουν τα εισιτήρια για την συναυλία τους, είναι πως έχει ήδη αποφασιστεί η νέα ημερομηνία για την διεξαγωγή της που θα είναι η 25η Ιανουαρίου 2020.

«Από τα βάθη της καρδιάς μας ζητάμε συγγνώμη από το Ελληνικό κοινό για αυτήν την ταλαιπωρία. Κάναμε οτιδήποτε ήταν ανθρωπίνως δυνατό να μεταβουμε στην ώρα μας στο αυριανό γεγονός. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε! Ζητάμε την κατανόησή σας και λίγο υπομονή να κάνουν οι φίλοι μας και τον Γενάρη δεν θα μας σταματήσουν ούτε οι καιρικές συνθήκες. Non Serviam» είναι το μήνυμα που στέλνει οι μπάντ.

Τυχεροί πάντως είναι οι Θεσσαλοικείς καθώς η προγραμματισμένη για τις 14 Νοεμβρίου ζωντανή εμφάνιση των Rotting Christ στο Principal Club θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…