Η Βασιλική Μιλλούση τρολάρει την ΕΡΤ που έχασε το πλάνο του Πετρούνια

Η ΕΡΤ δεν μετέδωσε ποτέ τηλεοπτικά την προσπάθεια, του Ολυμπιονίκη στο Τόκυο  και το τρολάρισμα από τη σύζυγό του, Βασιλική Μιλλούση δεν άργησε να έρθει.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας πραγματοποίησε μια εκπληκτική εμφάνιση στους κρίκους, στους προκριματικούς των Ολυμπιακών Αγώνων, συγκεντρώνοντας 15.333 βαθμούς. Αυτή η επίδοση τον φέρνει στον τελικό. Μάλιστα, ο έλληνας «άρχοντας των κρίκων» έστειλε φιλιά στην κάμερα με αποδέκτη την οικογένειά του. Ωστόσο, η ΕΡΤ δεν μετέδωσε ποτέ τηλεοπτικά αυτή του την προσπάθεια, και το τρολάρισμα από τη σύζυγό του, Βασιλική Μιλλούση δεν άργησε να έρθει.

Η εκφωνήτρια της δημόσιας τηλεόρασης, σύμφωνα με το Sport24 ανέφερε πως ευθύνη γι’ αυτή την «γκάφα» έχουν οι Ιάπωνες σκηνοθέτες, λέγοντας πως η προσπάθεια του Λ. Πετρούνια θα προβληθεί σε μαγνητοσκόπηση, κάτι που δεν είδαμε ποτέ!

Η σύζυγός του «άρχοντα των κρίκων», σχολίασε καυστικά με ανάρτηση στο Instagram το γεγονός πως η ΕΡΤ δεν έπαιξε ποτέ στην τηλεόραση την προσπάθεια του αγαπημένου της, που με ανυπομονησία περίμενε να δει.

«Εδώ λοιπόν, σε λίγο θα ολοκληρωθεί ο αγώνας και εμείς δεν έχουμε δει τον Λευτέρη. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι με τη βαθμολογία του, αλλά θα θέλαμε να τον δούμε. Περιμένουμε λοιπόν, μπας και τον δείξουν» είπε η Βασιλική Μιλλούση.

Από την άλλη, με επίσημη τοποθέτηση της η ΕΡΤ μέσω του ενημερωτικού της portal, κατηγορεί τους Ιάπωνες για «unfair» τακτική. «Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε το Unfair των Ιαπώνων σκηνοθετών της τηλεοπτικής μετάδοσης του προκριματικού, καθώς δεν έδειξαν την προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια, προφανώς θεωρώντας ως ιδιαίτερα σημαντικές τις προσπάθειες άλλων αθλητών και όχι την προσπάθεια του Χρυσού Ολυμπιονίκη στους κρίκους το 2016 και παγκόσμιου πρωταθλητή!».

Σε νεότερη ανακοίνωσή της, η δημόσια τηλεόραση δηλώνει ότι: «Η ΕΡΤ δεν έχει την παραμικρή ευθύνη για τη σκηνοθεσία των Ολυμπιακών Αγώνων. Μεταδίδει τις πηγές και τις εικόνες που επιλέγουν οι Ιάπωνες σκηνοθέτες. Έγινε αμέσως διάβημα στο Τόκυο και το βίντεο του πρωταθλητή μας θα μεταδοθεί μαγνητοσκοπημένο αμέσως μόλις αποσταλεί στην ΕΡΤ».

Τον Λευτέρη Πετρούνια ακόμα τον ψάχνουμε…πλάνα της Σάκκαρη δεν θα χάναμε ποτέ…

(Mε πληροφορίες e-tetradio)

Φρικιαστική γυναικοκτονία στο Περού: Ένας 19χρονος έκαψε ζωντανή την φίλη του όταν του ζήτησε να χωρίσουν

Φρικιαστική γυναικοκτονία στο Περού: Ένας 19χρονος έκαψε ζωντανή την φίλη του όταν του ζήτησε να χωρίσουν

Η Κατερίνε Γκόμες, 18 ετών, είχε εισαχθεί το περασμένο Σάββατο σε νοσοκομείο, με εγκαύματα στο…

Επική γκάφα στην Κάτω Αχαΐα – Μπέρδεψαν τις εθνικές επετείους και γιορτάζουν αύριο την… 28η Οκτωβρίου

Επική γκάφα στην Κάτω Αχαΐα – Μπέρδεψαν τις εθνικές επετείους και γιορτάζουν αύριο την… 28η Οκτωβρίου

Μάλλον τα μπέρδεψαν στην Κ. Αχαϊα! Και αντί να στολίσουν για την 25η Μαρίου ενόψει…

Η χήρα του δημοσιογράφου του Γιώργου Καραϊβάζ: «Κάποιοι ήθελαν να του κλείσουν το στόμα»

Η χήρα του δημοσιογράφου του Γιώργου Καραϊβάζ: «Κάποιοι ήθελαν να του κλείσουν το στόμα»

Τη στυγερή δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ σχολίασαν στον ΑΝΤ1 η χήρα του δημοσιογράφου και…