Η Βάνα Μπάρμπα μετά το «ξέπλυμα» του Φιλιππίδη δηλώνει ανακουφισμένη (βίντεο)

Βέβαια, ακόμα δεν της αρέσει μεγάλοι καλλιτέχνες να σύρονται και να βρίσκονται σε αυτές τις θέσεις

600723

Επανήλθε η Βάνα Μπάρμπα σε μια συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή του «ANT1» για να δηλώσει την ανακούφισή της για την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη

«Όταν μιλάει η δικαιοσύνη, όλοι εμείς πρέπει να σιωπούμε». «Πιστεύω ότι είναι ο μόνο θεσμικός φορέας της πατρίδας μας που μπορεί να έχει σωστή άποψη και από εκεί και πέρα νιώθω μια ανακούφιση, γιατί ξέρω ότι η δικαιοσύνη θα κάνει το σωστό.»

Μάλιστα, κούνησε το δάχτυλο σε όλους όσους είχαν επιχειρήσει να βγάλουν συμπεράσματα μέσα από τις «τηλεδίκες» και από τα ΜΜΕ, λέγοντας ότι: «Μην ξεχνάτε, ότι οι ειδήσεις έχουν από μόνες τους ένα φορτίο. Δηλαδή όταν κάποιος είναι επώνυμος ή γνωστός, τα πράγματα εξωθούνται λίγο περισσότερο στα άκρα. Η δικαιοσύνη όμως δεν λειτουργεί έτσι. Όποια απόφαση βγάλει η δικαιοσύνη θα είναι και απόλυτα σωστή. Εγώ αυτό έλεγα πάντα από την αρχή».

Να θυμίσουμε βέβαια, ότι η Βάνα Μπάρμπα δεν ήταν από εκείνες τις φωνές που ζητούσαν ψυχραιμία πριν την απόφαση της δικαιοσύνης.. αλλά από εκείνες τις φωνές που είχαν κηρύξει έναν ανένδοτο αγώνα υπεράσπισης του.

 

 

 

Τότε, όχι μόνο υποστήριζε τον Πέτρο Φιλιππίδη, αλλά θεωρούσε αδύνατον άνθρωποι «ταλέντα» να διαπράττουν τέτοιου είδους εγκλήματα.

Βέβαια, όσο και αν προσπαθεί η Βάνα Μπάρμπα να ανασκευάσει επικαλούμενη την απόφαση της Δικαιοσύνης, ακόμα εξακολουθεί να μην της αρέσει τόσο μεγάλοι καλλιτέχνες να βρίσκονται σε αυτές τις θέσεις

«Σε κανέναν δεν αρέσει μεγάλοι καλλιτέχνες, να σύρονται και να βρίσκονται σε αυτές τις θέσεις. Γιατί είναι δύσκολοι καιροί. Υπάρχει φτώχεια, υπάρχουν μεγάλα προβλήματα. Δεν είναι ευχάριστό για κανέναν. Για αυτό λοιπόν δηλώνω την ανακούφισή μου γιατί μόνο η δικαιοσύνη μπορεί να λύνει τα θέματα».

Δείτε τη συνέντευξη εδώ: