Η Μπακογιάννη, ο Πούτιν και η ρελάνς μέσω Ρωσίας για να ξεφύγουν από το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων

Συνδέουν με αόριστες υπόνοιες τις αποκαλύψεις για τις υποκλοπές με μια συνολική στρατηγική παρέμβασης της Ρωσίας - Τι δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη

59479b001dc524437a8b459c

Ρελάνς μέσω της Ρωσίας και του Πούτιν επιχείρησε να κάνει η Ντόρα Μπακογιάννη επιστρατεύοντας το αφήγημα του… «ρωσικού δάκτυλου» που στοχεύει σε… αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος, και αυτό προκειμένου να «στρώσει» το δρόμο για την ερμηνεία του εκλογικού αποτελέσματος, αλλά και να συσπειρώσει το «πολιτικό κέντρο» το οποίο αρχίζει να λοξοδρομεί προς το ΠΑΣΟΚ- Κιν.Αλ. μετά τις αποκαλύψεις για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων.

Συγκεκριμένα, η Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 ανέφερε ότι: «Ζούμε σε μια περίοδο εξαιρετικά ανησυχητική. Είμαστε σε μια χώρα που έχει συγκεκριμένη απειλή εξ ανατολών, σε μια χώρα που είναι σε πόλεμο με την Ρωσία λόγω της στάσης της με την Ουκρανία, σε μια χώρα που δέχεται ασύμμετρες απειλές».

Στη συνέχεια προσδιόρισε πως η Ρωσία έχει «ρίξει» 10 εκατομμύρια ευρώ σε ελληνικά ΜΜΕ. Συγκεκριμένα, στην ερώτηση του Γιώργου Παπαδάκη «Εδώ στην Ελλάδα έχουν πέσει χρήματα σε κόμματα ή σε Μέσα;» απάντησε: «Μα στην Ελλάδα είναι γνωστό πως έχουν πέσει 10 εκατομμύρια» ανέφερε για τα Μέσα Ενημέρωσης και συνέχισε: «Αυτό της Ελλάδας έχει κοινοποιηθεί εδώ και 6 μήνες», είπε.

Υπογραμμίζει πως ο Κυρ. Μητσοτάκης από το βήμα της ΔΕΘ είχε υποστηρίξει πως υπάρχουν και εντός της Ευρώπης κόμματα, δυνάμεις, που πρόσκεινται στη Ρωσία και η Μόσχα θα είχε κάθε λόγο αυτές τις δυνάμεις να τις υποστηρίξει.

Με βάση όλα τα παραπάνω, η Ντόρα Μπακογιάννη κατάφερε και αυτή με τη σειρά της να συνδέσει με αόριστες υπόνοιες τις αποκαλύψεις για τις υποκλοπές με μία συνολική στρατηγική υπονόμευσης της πολιτικής σταθερότητας στις ευρωπαϊκές χώρες από τη Ρωσία.

Κάνει τα πάντα ο Ανδρουλάκης για να αλλάξει την πτωτική πορεία του ΠΑΣΟΚ: Eυθεία επίθεση κατά Κασσελάκη (video)

androulakis kasselakis

Κάνει τα πάντα ο Ανδρουλάκης για να αλλάξει την πτωτική πορεία του ΠΑΣΟΚ: Eυθεία επίθεση κατά Κασσελάκη (video)

Η σύγκρουση ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, παίρνει φωτιά καθώς η δεύτερη θέση μοιάζει σαν…

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ για Αχτσιόγλου – Χαρίτση: Ευελπιστούμε να τους καλωσόρισαν στο άρμα Μητσοτάκη με… τιμές

ΣΥΡΙΖΑpromo

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ για Αχτσιόγλου – Χαρίτση: Ευελπιστούμε να τους καλωσόρισαν στο άρμα Μητσοτάκη με… τιμές

Η εμμονή της Νέας Αριστεράς με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον πρόεδρο του, έχει ξεπεράσει κάθε…