Newsroom

Newsroom

Η ατάκα Τσίπρα για την «πρωταθλήτρια» Σοφία Νικολάου που έγινε viral

H φράση που ξεχώρισε από τη χθεσινή συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα

4840163

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, παραχώρησε χθες συνέντευξη  στο Δελτίο Ειδήσεων του Kontra Channel, με τους δημοσιογράφους Γιώργο Μελιγγώνη και Νατάσα Γιάμαλη​.

Ο Αλέξης Τσίπρας άσκησε δριμεία κριτική συνολικά στο κυβερνητικό έργο ενώ εξέφρασε την αγωνία και τη «βαθύτατη ανησυχία» του για την κατάσταση στη χώρα όσον αφορά την πανδημία.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ άλλων κατήγγειλε και το οργιώδες πάρτι απευθείας αναθέσεων από μια σειρά υπουργεία και σε αυτό το σημείο της τοποθέτησής του εξαπέλυσε μια ιδιαίτερα καυστική ατάκα για την «πρωταθλήτρια» των αναθέσεων, Σοφία Νικολάου, που σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως στα social media.

«Αν κάποια μέρα δεν κάνει απευθείας ανάθεση θα πρέπει να ανησυχεί ο κύριος Μητσοτάκης και να την πάρει τηλέφωνο να δει αν είναι καλά», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας συμπληρώνοντας:

«Είναι μια πολιτευτής που απέτυχε να εκλεγεί και έγινε γενική γραμματέας, η Σοφία Νικολάου. Δεν υπάρχει μέρα που να μην κάνει απευθείας ανάθεση».

«Δεν είναι όμως μόνο η Σοφία Νικολάου. Μία σειρά από υπουργεία ακολουθούν αυτήν την τακτική. Υπάρχουν αναθέσεις από τον Νότη Μηταράκη, υπάρχει η υπόθεση Cisco με την τηλεκπαίδευση» ανέφερε στη συνέχεια ο επικεφαλής της αξιωματική αντιπολίτευσης και πρόσθεσε στο τέλος:

«Έχουμε οργιώδη πράγματα που αν συνέβαιναν σε οποιαδήποτε άλλη περίοδο και όχι του κορονοϊού θα είχαν σπάσει τα πλακάκια, θα είχαν πέσει τα πατώματα. Πρόκειται για ένα καθεστώς αδιαφάνειας που είναι πολύ απειλητικό για την ίδια τη δημοκρατία»

Αταμάν: «Ό,τι και να γίνει, εμείς θα πάρουμε την σειρά- Αν δεν πάμε F4 δε θα ‘μαι του χρόνου στον Παναθηναϊκό»! (video)

ataman 2 1

Αταμάν: «Ό,τι και να γίνει, εμείς θα πάρουμε την σειρά- Αν δεν πάμε F4 δε θα ‘μαι του χρόνου στον Παναθηναϊκό»! (video)

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μίλησε μετά την ήττα της ομάδας του, δίνοντας σήμα ανασύνταξης και…

Ρέντη: Αποκαλυπτικοί οι διάλογοι των δραστών – «Θα σας βρούνε όλους κρύους» (video)

ΡΕΝΤΗ

Ρέντη: Αποκαλυπτικοί οι διάλογοι των δραστών – «Θα σας βρούνε όλους κρύους» (video)

Αντιμέτωποι με βαριές ποινικές διώξεις είναι πλέον οι 67 συλληφθέντες για την υπόθεση της δολοφονίας…