Η ατάκα του Αγγελόπουλου στον Μπουρούση για τον τελικό

Την πρώτη τους επαφή, μετά το 2011, όταν και χώρισαν οι δρόμοι τους λόγω των γνωστών γεγονότων, είχαν οι αδελφοί…

Την πρώτη τους επαφή, μετά το 2011, όταν και χώρισαν οι δρόμοι τους λόγω των γνωστών γεγονότων, είχαν οι αδελφοί Αγγελόπουλοι και ο Γιάννης Μπουρούσης, μετά τη λήξη της τελευταίας προπόνησης του Ολυμπιακού, πριν από τον αυριανό τελικό κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ήταν η στιγμή που ο Έλληνας σέντερ έμπαινε στο παρκέ για να κάνει τα πρώτα του σουτάκια και …έπεσε πάνω στους ιδιοκτήτες της “ερυθρόλευκης” ΚΑΕ. Παρά τις αρχικές εκτιμήσεις των περισσοτέρων που είναι ήταν παρόντες στο τετ α τετ, το κλίμα ανάμεσα στους τρεις άνδρες, όπως μπορείτε να αντιληφθείτε και από τις σχετικές φωτογραφίες, ήταν αρκετά ζεστό.

Μάλιστα, ο παίκτης θέλησε να δώσει συγχαρητήρια στα αφεντικά του Ολυμπιακού, λέγοντας… “Συγχαρητήρια για όλα αυτά που έχετε καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια. Σας έψαχνα αρκετό καιρό για να σας το πω, αλλά τώρα ήταν η κατάλληλη ευκαιρία”, είπε και στο τέλος ευχήθηκε “καλή επιτυχία” για τον αυριανό τελικό.

Τότε, ένας εκ των αδερφών Αγγελόπουλων, απάντησε με εμφανή διάθεση για χιούμορ, ότι… “Τι καλή επιτυχία, ρε Γιάννη; Αντίπαλοι παίζουμε!”, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του sportdog.gr.