Η ατάκα του Τεντόγλου στη μητέρα του για την ακύρωση του άλματός του και τα «παράτυπα παπούτσια»

Τι φέρεται να είπε ο αθλητής στη μητέρα του, η οποία ανησυχούσε για την αντίδρασή του μετά την ακύρωση της προ ημερών κορυφαίας επίδοσης που πέτυχε λόγω των παπουτσιών του.

331697879 3479159622356473 4806839456076129050 n

Μετά την ακύρωση του άλματός του στα 8,40 μ., επειδή φορούσε «παράτυπα παπούτσια» ο Μίλτος Τεντόγλου φέρεται να εμφανίστηκε ατάραχος, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η μητέρα του.

Ειδικότερα, ο κορυφαίος αθλητής στο άλμα εις μήκος φέρεται να είπε στη μητέρα του την εξής ατάκα: «Εγώ δε χαλιέμαι απ’ όλα αυτά, συνεχίζω».

Αυτό μετέφερε η μητέρα του κορυφαίου αθλητή στο άλμα εις μήκος, μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, σχετικά με το πως ένιωσε ο γιος της από τη διχαστική απόφαση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Στίβου, συμπληρώνοντας ότι το δικό της πρόβλημα σχετικά με τα όσα έγιναν είναι ότι το πώς ένιωσε ο ο γιος της.

«Εμένα το πρόβλημα μου ήταν πώς νιώθει, αν τσαντίστηκε, αν στενοχωρήθηκε, αν αποδιοργανώθηκε από όλα αυτά ενόψει του απογευματινού αγώνα (σ.σ. του αγώνα στον οποίο έκανε το άλμα στα 8,41 μ. στο Λιέβεν)», δήλωσε ακόμα, ενώ αποκάλυψε ότι «του μίλησα και μου είπε εγώ δεν χαλιέμαι από όλα αυτά, συνεχίζω». Η μητέρα του στάθηκε, επίσης, και στην απάντηση που έδωσε ο Ολυμπιονίκης -στο άλμα εις μήκος- Μίλτος στα στελέχη της παγκόσμιας ομοσπονδίας στίβου, που ακύρωσαν και το άλμα του. «Μπορούσε να το κάνει, ήθελε να το κάνει και το έκανε. Είχε στόχους και προσπαθεί να πετύχει αυτά που ο ίδιος θεωρεί σημαντικά. Του εύχομαι καλή επιτυχία, μιλάμε πάντα πριν από κάθε αγώνα. Του έχω εμπιστοσύνη. Δεν επηρεάζεται από όλα αυτά», σημείωσε η μητέρα του.

Πομάσκι: «Απέδειξε ότι δεν έχει καμία σημασία τι παπούτσι φοράς»

«Είναι καταπληκτική η συμπαράσταση και το ενδιαφέρον του κόσμου» για τον Μίλτο Τεντόγλου, σημειώνει ο προπονητής του Έλληνα πρωταθλητή του στίβου, Γιώργος Πομάσκι. Ο ίδιος επισήμανε ότι η διαδικασία για τη δημοπράτηση των παπουτσιών που στέρησαν στον Τεντόγλου την πρώτη κορυφαία φετινή επίδοση στον κόσμο, με τα χρήματα να πηγαίνουν στα παιδιά στην Τουρκία, θα διευκρινιστεί τις επόμενες μέρες.

«Κάτι αρνητικό μπορεί να γίνει θετικό. Έτσι το σκεφτήκαμε», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Πομάσκι, μιλώντας στην ΕΡΤ. Όσο για το πώς αισθάνθηκε στην ακύρωση της πρώτης επίδοσής του από τη World Athletics για… παράτυπα παπούτσια, είπε ότι «αυτά γίνονται με βάση κάποιoυς νόμους που αλλάζουν συνέχεια και είμαστε υποχρεωμένοι να υπακούσουμε. Εγώ αυτά τα προσπερνώ, πάμε στην επόμενη μέρα. Αντέδρασε και ο Μίλτος με τον καλύτερο τρόπο και απέδειξε ότι δεν έχει καμία σημασία τι φοράς. Το θέμα είναι σε ποιο πόδι ποιο παπούτσι είναι πιο βολικό». Το παπούτσι δεν κάνει τον αθλητή, ξεκαθάρισε.

Για τα επίμαχα παπούτσια είπε ότι ο Μίλτος Τεντόγλου έχει παλιότερο μοντέλο ακριβώς το ίδιο, και οι διαφορές είναι μικρές. «Το πιο παράξενο για μένα είναι για ποιο λόγο είναι απαγορευμένο» τόνισε. Επόμενος στόχος το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα. «Το έχει κερδίσει ήδη δύο φορές και θα είναι ο μόνος που θα το έχει κάνει τρεις φορές» είπε κλείνοντας ο προπονητής Πομάσκι.

Η ανάρτηση του Εμμανουήλ Καραλή

Ο Εμμανουήλ Καραλής έκανε μία φοβερή ανάρτηση στα social media, τρολάροντας την αρχική ακύρωση της παγκόσμιας επίδοσης του Μίτλου Τεντόγλου στο άλμα εις μήκος, αλλά και για τον κίνδυνο να ξανατιμωρηθεί.

“Έχω πληροφορίες ότι ο #Τεντόγλου φορούσε αυτό το απαγορευμένο εσώρουχο οπότε δυστυχώς το WL του ακυρώνεται ξανά”.

Διαβάστε περισσότερα: Επική ανάρτηση από τον Εμμανουήλ Καραλή: «Ο Μίλτος Τεντόγλου θα ακυρωθεί ξανά για απαγορευμένο εσώρουχο»

ΚΚΕ για διάρρηξη στο Υπουργείο Εσωτερικών: Η κυβέρνηση οφείλει να δώσει άμεσα εξηγήσεις

kke

ΚΚΕ για διάρρηξη στο Υπουργείο Εσωτερικών: Η κυβέρνηση οφείλει να δώσει άμεσα εξηγήσεις

«Οι πολιτικές ευθύνες της κυβέρνησης είναι δεδομένες, όσα πορίσματα κι αν εκδώσει για να καλύψει…

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κωπηλασίας: Ασημένιες οι Ζωή Φίτσιου και η Μιλένα Κοντού

kontou fitsiou

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κωπηλασίας: Ασημένιες οι Ζωή Φίτσιου και η Μιλένα Κοντού

Το πρώτο της μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κωπηλασίας, που διεξάγεται στο Ζέγκεντ της Ουγγαρίας, πανηγύρισε…

Διάρρηξη στη Διεύθυνση εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών – Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

w19 124741w20 110449w02 13302322 82031GADA EISODOS800 454

Διάρρηξη στη Διεύθυνση εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών – Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Tην προανάκριση ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών με τη συνδρομή της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών και…