Newsroom

Newsroom

Η αυτοσαρκαστική ατάκα Φίλη που πέθανε στα γέλια και τον Βορίδη, τι είπε για τα τελεσίγραφα των δανειστών (δείτε βίντεο)

Ο Νίκος Φίλης είναι γνωστός για τον αυτοσαρκασμό του. «Δεν είναι είδηση ότι συμμετέχω σε γεύματα γενικώς…», απάντησε ο κοινοβουλευτικός…

filis 1

Ο Νίκος Φίλης είναι γνωστός για τον αυτοσαρκασμό του. «Δεν είναι είδηση ότι συμμετέχω σε γεύματα γενικώς…», απάντησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ σε ερώτηση για μυστικές συναντήσεις κορυφαίων του κόμματος.  Ο κ. Φίλης προκάλεσε πολύ γέλιο στο στούντιο του Mega, τόσο στους δύο παρουσιαστές, όσο και στον Μάκη Βορίδη, ο οποίος καθόταν δίπλα του και δεν μπορούσε να συγκρατηθεί. Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, μάλιστα, απάντησε στον κ. Φίλη πως «δεν αμφέβαλε γι’ αυτό».

Όταν η συζήτηση σοβάρεψε, ο κ. Φίλης τόνισε ότι δεν γίνονται συζητήσεις που υποκαθιστούν τις διαδικασίες του ΣΥΡΙΖΑ. «Αντιθέτως όλα τα στελέχη ανταλλάσσουν απόψεις για την πραγματικότητα που διαμορφώνεται κάθε ημέρα. Γιατί δεν είμαστε μόνοι μας έχουμε αντιπάλους, τους δανειστές».

Ο ίδιος, εξάλλου, επανέφερε το ζήτημα του δημοψηφίσματος, με αφορμή δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για τελεσίγραφο προς την Αθήνα. «Τελεσίγραφα δεν δέχεται αυτή η κυβέρνηση, είναι σαφές αυτό. Θα απευθυνθούμε στον ελληνικό λαό να αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί αυτή την επίθεση που γίνεται για στραγγαλισμό της ελληνικής οικονομίας. Ολες οι προτάσεις παραμένουν στο τραπέζι, όπως το δημοψήφισμα», πρόσθεσε με νόημα.

 

 

«Καμπανάκι» του ΕΟΦ που διαφημίζεται για τους πόνους των αρθρώσεων -«Μην το χρησιμοποιήσετε»

eof

«Καμπανάκι» του ΕΟΦ που διαφημίζεται για τους πόνους των αρθρώσεων -«Μην το χρησιμοποιήσετε»

Το σκεύασμα αυτό δεν είναι εγκεκριμένο φαρμακευτικό προϊόν και ως εκ τούτου δεν έχει αξιολογηθεί…