Η αστυνομία «έσπασε» κατάληψη 20 χρόνων στο ΕΜΠ

Έφοδος της ΕΛΑΣ τα ξημερώματα της Πέμπτης

emp

Η ΕΛΑΣ έκανε έφοδο σε κατειλημμένο χώρο της Σχολής Χημικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου έκανε με το καλημέρα με τη συνοδεία πάνοπλων αστυνομικών αλλά και τροχών.

Ο χώρος βρισκόταν υπό κατάληψη για περίπου 20 χρόνια με τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής πραγματοποίησε την εκκένωση του χώρου που βρίσκεται εντός των εγκαταστάσεων του Πολυτεχνείου.

YouTube video player

Ο χώρος αποδόθηκε στον Κοσμήτορα της Σχολής και σύμφωνα με την αστυνομία το υλικό που βρέθηκε εντός της κατάληψης εξετάζεται στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Η εκκένωση της κατάληψης έγινε τα ξημερώματα της Πέμπτης σε επέμβαση προκειμένου να επαναφέρουν στον έλεγχο της διοίκησης του ΕΜΠ χώρο ο οποίος τελούσε υπό κατάληψη τις τελευταίες δύο δεκαετίες, στην Πολυτεχνειούπολη του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., από τις έρευνες που έχουν μέχρι τώρα ολοκληρωθεί, βρέθηκαν κράνη, καδρόνια, αφίσες και πανό. Οι έρευνες συνεχίζονται για «την εξακρίβωση των στοιχείων των εμπλεκομένων», ενώ προανάκριση διενεργείται από την Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής.

Άγρια οπαδική επίθεση στη Θεσσαλονίκη-Τους χτύπησαν ενώ έκαναν τζόκινγκ και τους άφησαν αιμόφυρτους

Άγρια οπαδική επίθεση στη Θεσσαλονίκη-Τους χτύπησαν ενώ έκαναν τζόκινγκ και τους άφησαν αιμόφυρτους

Οι δράστες τους έριξαν στο έδαφος και τους ξυλοκοπούσαν με μανία, ενώ φεύγοντας πήραν τις…