Newsroom

Newsroom

Η ασφάλεια κατάσχεσε πανό από πιτσιρίκι σε γήπεδο της Ολλανδίας – Παρενέβη ποδοσφαιριστής και του χάρισε τη φανέλα του (video)

Πανέμορφη στιγμή

Καταγραφή 96

Ένα αρκετά όμορφο και γλυκό συμβάν είχαμε στον ποδοσφαιρικό αγώνα της Άλκμααρ και της Άστον Βίλα, καθώς πρωταγωνιστής σε αυτό ήταν ένας πιτσιρικάς που ο εφιάλτης του μετατράπηκε σε όνειρο.

Πιο συγκεκριμένα ο μικρός είχε κρεμάσει ένα πανό, που λέγεται ότι ζητούσε τη φανέλα του Ντιαμπί της Άστον Βίλα. Όταν όμως ο σεκιούριτι είδε τι έκανε, έπρεπε χωρίς να το θέλει να του το κατασχέσει, καθώς απαγορεύεται. Μάλιστα ο άνθρωπος της ασφάλειας πήγε δίπλα στον πιτσιρικά, που ταξίδεψε χιλιόμετρα απ’ την Αγγλία για το ματς, να τον παρηγορήσει και να του εξηγήσει ότι δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά.

 

Τότε ο πιτσιρικάς ξέσπασε σε κλάματα, καθώς το πανό που έφτιαξε με τόσο κόπο και διάθεση για τον αγαπημένο του παίκτη και την ομάδα του πάρθηκε απ’ την ασφάλεια. Κάπου εκεί βέβαια έκανε παρέμβαση ο ίδιος ο Ντιαμπί, ο οποίος μάλλον κατάλαβε τι έγινε και έτσι μετά τον αγώνα συνάντησε τον μικρό και του χάρισε τη φανέλα του. Γιατί ναι, το ποδόσφαιρο είναι χαρά!