Η Αρλέτα «επιστρέφει» στα Εξάρχεια

Η ίδια αποκαλούσε τα Εξάρχεια «πατρίδα» της και το άγαλμα της έχει στηθεί στο μικρό παρκάκι ακριβώς απέναντι από το πατρικό της.

NewsRoom 17/06/2020 | 14:11

Στις 12 το μεσημέρι της επόμενης Κυριακής, στη συμβολή των οδών Ιουστινιανού και Καλλιδρομίου στα Εξάρχεια, στο μέρος που γεννήθηκε και έζησε η Αρλέτα που έφυγε από τη ζωή τον Αύγουστο του 2017, οι φίλοι της θα συγκεντρωθούν για να κάνουν τα αποκαλυπτήρια του αγάλματός της.

Η ίδια αποκαλούσε τα Εξάρχεια «πατρίδα» της και το άγαλμα έχει στηθεί στο μικρό παρκάκι ακριβώς απέναντι από το πατρικό της.

Το αίτημα για την τοποθέτηση του αγάλματος έγινε από μια ομάδα φίλων της που πήραν το πράσινο φως από τον Δήμο Αθηναίων και θα συγκεντρωθούν για να δουν για πρώτη φορά το έργο που φιλοτέχνησε ο σημαντικός γλύπτης και συμφοιτητής στη Σχολή Καλών Τεχνών, της Αρλέτας, Κυριάκος Ρόκος, ενώ τα έξοδα για το μνημείο ανέλαβε η στενή της φίλη Άννα Σταματοπούλου.

Για την αγαπημένη ερμηνεύτρια θα μιλήσει ο μουσικοκριτικός και παραγωγός Γιώργος Τσάμπρας και θα τραγουδήσουν ο Χρήστος Θηβαίος και ο Γιώργης Χριστοδούλου.