Newsroom

Newsroom

Η apple "πάγωσε" τις πωλήσεις της στη Ρωσία

Λόγω της κατάρρευσης των ισοτιμιών του ρουβλιού η apple προχώρησε σε πάγωμα των online πωλήσεων προϊόντων της στη Ρωσία. «Εξαιτίας των…

apple 0 1

Λόγω της κατάρρευσης των ισοτιμιών του ρουβλιού η apple προχώρησε σε πάγωμα των online πωλήσεων προϊόντων της στη Ρωσία. «Εξαιτίας των ακραίων διακυμάνσεων στην αξία του ρουβλίου, το online κατάστημά μας στη Ρωσία δεν λειτουργεί, καθώς αναθεωρούμε τα τιμολόγια. Ζητούμε συγγνώμη από τους πελάτες μας» ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Apple.

Το ρωσικό νόμισμα έχει ήδη χάσει το 20% της αξίας του μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα, παρά τη δραματική απόφαση για αύξηση των επιτοκίων διατραπεζικού δανεισμού από το 10,5% στο 17%.
Νωρίς το πρωί της Τετάρτης το ρούβλι έπεσε κατά 5% με ένα δολάριο να αγοράζει 71 ρούβλια, αργότερα ωστόσο εμφάνισε κάποιες σταθεροποιητικές τάσεις.

Η Apple είχε σπεύσει τον περασμένο μήνα να αυξήσει τις τιμές της για πώληση των προϊόντων της στη Ρωσία κατά 20% καθώς το αδυνατισμένο νόμισμα της χώρας τα είχε καταστήσει φθηνότερα από κάθε άλλη χώρα της Ευρώπης.

Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα-Χιονόπτωση στη Βόρεια Ελλάδα (video)

phlio 1

Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα-Χιονόπτωση στη Βόρεια Ελλάδα (video)

Οι ισχυρές καταιγίδες που έπληξαν την χώρα, οδήγησαν σε πλημμυρικά φαινόμενα σε περιοχές της Θεσσαλίας.