Η απορία του Σωτήρη Τσαφούλια: «Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι φαινόμενο ο Κασσελάκης» (video)

Τα αιχμηρά σχόλια του Σωτήρη Τσαφούλια για τον Στέφανο Κασσελάκη και τις πλημμύρες

τσαφουλιας

O Σωτήρης Τσαφούλιας έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Fay’s Time» και την Πολυξένη Καραμίχα όπου μίλησε για όλα αλλά και για ζητήματα που αφορούν την επικαιρότητα, όπως οι πλημμύρες και η νίκη του Στέφανου Κασσελάκη.

«Όλα έχουν να κάνουν με την ενσυναίσθηση μας, όταν πεθαίνει ένας άνθρωπος φτωχαίνει όλη η ανθρωπότητα, κατά έναν κάτα δύο κατά τρεις. Με λυπεί πάρα πολύ και με στενοχωρεί ότι συμβαίνει και θα συνεχίσει να συμβαίνει», είπε ο σκηνοθέτης και στη συνέχεια σχολίασε για τις καταστροφές και τις πλυμμήρες:

«Ζούμε σε μία επόχη που ενδιαφέρει τους πάντες να ευημερούν οι αριθμοί ακόμα και σε βάρος των ανθρώπων. Όταν είναι φθηνότερο να αποζημιώνεις από το να κάνεις ένα αντιπλημμυρικό έργο, θα συνεχίζουν να γίνονται τα ίδια πράγματα».

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας πήρε θέση και για το «φαινόμενο» Κασσελάκη, τονίζοντας πως «δεν καταλαβαίνω γιατί είναι φαινόμενο ο Κασσελάκης» ασκώντας με αυτόν τον τρόπο κριτική στην αντιμετώπιση που έχει ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ από τα ΜΜΕ και όχι μόνο…

«Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι “φαινόμενο” ο Κασσελάκης. Ποιο είναι το φαινόμενο;», σημείωσε αρχικά ο Σ. Τσαφούλιας και απευθυνόμενος στη δημοιογράφο σημείωσε:

«Αυτό το κάνετε εσείς, το κάνετε και με τους παίκτες των reality. Τα μέσα αποδομούν σε μία μέρα ή κάνουν Θεό κάποιον. Δεν έχω ακούσει τις πολιτικές θέσεις του Στέφανου Κασσελάκη για να κρίνω τον άνθρωπο ως πολίτης σε αυτό που θέλει να δώσει. Έχω δει άλλου είδους προβολή, η οποία δεν μου κάνει εντύπωση γιατί τη βλέπω καθημερινά».