Η αποχώρηση Φέσσα δείχνει την πολιτική ήττα της ΝΔ

Συζητήσεις μεταξύ των παρευρισκομένων, προκάλεσε η αποχώρηση του προέδρου του ΣΕΒ Θοδωρή Φέσσα, στην αρχή της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα κατά τα εγκαίνια της 83ης ΔΕΘ.

5b9502861dc52482778b45ba

Μόλις ο πρωθυπουργός ξεκίνησε την ομιλία του ο κ. Φέσσας βγήκε από την αίθουσα.

Όταν το μεσημέρι της Κυριακής ο πρωθυπουργός ερωτήθηκε σχετικά από δημοσιογράφο της ”Εφημερίδας των Συντακτών” κατά τη συνέντευξη τύπου,σχολίασε πώς ο ίδιος δεν μπορεί να γνωρίζει ποιος αισθάνεται καλά και ποιος όχι και ότι υπάρχει και ο ανθρώπινος παράγοντας. Ζήτησε δε, να μην κρίνονται τα πάντα με πολιτικό κριτήριο.

Ο πρωθυπουργός όσο και να προσπάθησε να υποβαθμίσει το γεγονός προς όφελος του κ. Φέσσα, ο ίδιος ο πρόεδρος του ΣΕΒ δεν δικαιολογεί με την στάση του την αποχώρηση του. Προφανώς η ”αντιπολιτευτική του γραμμή” που είχε πάρει εδώ και καιρό από την Πειραιώς δεν έπιασε τόπο και αυτό πονάει…

Σημαντική αποκάλυψη Βερύκιου: «Υπάρχει έντονος προβληματισμός στη ΝΔ για το πώς μπορούν να “πιάσουν” τον Κασσελάκη» (video)

Σημαντική αποκάλυψη Βερύκιου: «Υπάρχει έντονος προβληματισμός στη ΝΔ για το πώς μπορούν να “πιάσουν” τον Κασσελάκη» (video)

Τον έντονο προβληματισμό της κυβέρνησης σχετικά με τη δημοτικότητα του Στέφανου Κασσελάκη αποκάλυψε ο Δήμος…