ΑΝ

Ανδρέας Νεφελούδης

Η απίστευτη απανθρωπιά ενός κάποιου Σκέρτσου

Αν πράγματι αυτός ο κάποιος Σκέρτσος, δεν ήταν Υπουργός - με εντολή του ΣΕΒ – του Μητσοτάκη και παρέμενε ένας απλός δ/ντής του ΣΕΒ, δεν θα τον ήξερε κανείς. 

5073702

Μηδαμινής αξίας οι έωλες παρεμβάσεις του, θυμάμαι μερικές αλλά δεν είναι της παρούσης. Θα πέρναγε απαρατήρητος, όπως τόσοι και τόσοι άλλοι απλώς φωνασκούντες για τα συμφέροντα του αφεντικού τους.

Τότε λοιπόν η απανθρωπιά και ο κυνισμός που εκφράζει αυτό που ανάρτησε για την δίκη της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη, δεν θα ενδιέφερε κανέναν, ίσως μόνο το στενό του περιβάλλον. Αν ήταν φίλος μου θα τον έδιωχνα από κοντά μου.

Τώρα όμως που είναι Υπουργός και μάλιστα επί του συντονισμού του κυβερνητικού έργου, η όποια γνώμη εκφέρει έχει ιδιαίτερη βαρύτητα. 

Χαρακτηρίζει το ποιόν και την ποιότητα των ανθρώπων που μας κυβερνούν.

Όταν αυτή γνώμη πλημμυρίζει από χυδαίο κυνισμό και απίστευτη απανθρωπιά, τότε και ο κυνισμός και η απανθρωπιά χαρακτηρίζουν το σύνολο της κυβέρνησης.

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Υπουργός της Κυβέρνησης, αποφάσισε να παρέμβει και μάλιστα με αυτόν το τρόπο σε μιά τόσο λεπτή, φρικαλέα και ανθρώπινα βασανιστική υπόθεση, χαρακτηρίζοντας ως «λαική απογευματινή» την αγόρευση της εισαγγελέως. Τι δουλειά είχε;

Δηλαδή ο Υπουργός – ντροπή, χαρακτήρισε «θεατράλλε» την αγόρευση  – καταπέλτη της εισαγγελέως. Γιατί άραγε; Ήθελε να υπερασπιστεί τους φονιάδες; Δεν το πιστεύω. Σε κάθε περίπτωση όμως δεν σεβάστηκε καθόλου τους γονείς του δολοφονημένου κοριτσιού, ούτε την μνήμη του. Καθώς επίσης δεν σεβάστηκε και κανένα γονιό που έχει κόρη που μπορεί ανά πάσα στιγμή να πέσει στα αδηφάγα χέρια τέτοιων τύπων.

Δηλαδή ο Υπουργός – ντροπή για τον πολιτισμό μας για ποιό λόγο θίχτηκε; Επειδή η εισαγγελέας διατύπωσε μιά άποψη για τον τύπο της υπερασπιστικής γραμμής; Τι δουλειά είχε να παρέμβει ο συντονιστής του κυβερνητικού έργου;

Ντροπή σε όλους/ες  κύριοι και κυρίες της κυβέρνησης, σε όλους σας γιατί ο Υπουργός – ντροπή είναι σε όλα τα επίπεδα ένας από εσάς, ανάλγητος, κυνικός και απάνθρωπος. Προσβάλλετε το ήθος και τον πολιτισμό μας.
 

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

6167665

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

«Ουδέποτε, δόθηκε καμία εντολή για συγκάλυψη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοιτώντας τους συγγενείς των θυμάτων

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

6167422

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, οι βουλευτές των δύο κομμάτων επέστρεψαν στις…

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

InCollage 20240328 205245331

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

O Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως «παραίτησε» τους δύο στενούς του συνεργάτες προκειμένου να μην απολογηθεί…