Η απάντηση του προέδρου του ΔΣΑ για το «πάρτι»

Την απάντησή του στις αντιδράσεις που δέχθηκε για τη συγκέντρωση ατόμων στο γραφείο του στο Δικηγορικό Σύλλογο της Αθήνας (ΔΣΑ) για τον εορτασμό των γενεθλίων του χωρίς μάσκες και παρά το lockdown έδωσε ο Δημήτρης Βερβεσός.

NewsRoom 21/11/2020 | 16:50

Σε γραπτή του δήλωση ο πρόεδρος του ΔΣΑ δηλώνει  ότι επρόκειτο για μια ανθρώπινη οικογενειακή στιγμή και πως αυτό που έκανε ήταν να δεχθεί στο γραφείο του συγγενικά του πρόσωπα και στενούς συνεργάτες τους, με τους οποίους διατηρεί, όπως αναφέρει, καθημερινή και εκ του σύνεγγυς συνεργασία, ώστε να του ευχηθούν.


Σε δήλωσή του ο πρόεδρος του ΔΣΑ υποστηρίζει ότι  είχε τρία μηχανήματα τα οποία κάνουν αποστείρωση του αέρα.

Αναλυτικά η δήλωση του προέδρου του ΔΣΑ Δημήτρη Βερβεσού:

«Ήταν οι συγγενείς μου και τα παιδιά του γραφείου μου που ήρθαν να μου πουν χρόνια πολλά στο Σύλλογο, όπου έχω τρία μηχανήματα τα οποία κάνουν αποστείρωση του αέρα. Μου είπαν χρόνια πολλά, ήπιαμε ένα καφέ, ένα κρασί και έφυγαν. Δεν έγινε κανένα πάρτι. Ήταν ο γιος μου, οι δυο ανιψιές μου και οι συνεργάτες του γραφείου μου με τους οποίους είμαι σε καθημερινή επικοινωνία. Δεν έχει κανένα κίνδυνο ο χώρος που κινούμαι. Είναι οι προσωπικές μου σχέσεις σε έναν απολύτως ασφαλή χώρο και είχαμε τα παράθυρα ανοιχτά και προσωπικά φορούσα μάσκα. Κάποιος συνάδελφος ανέβασε τη φωτογραφία και την πήραν από το διαδίκτυο για να με στοχοποιήσουν».