Newsroom

Newsroom

Η απάντηση του Γ. Νταλάρα στην επίθεση εναντίον του

Την δική του απάντηση έδωσε ο Γιώργος Νταλάρας στα απρόοπτα συμβάντα που συνέβησαν κατά τη διάρκεια της συναυλίας του το…

Την δική του απάντηση έδωσε ο Γιώργος Νταλάρας στα απρόοπτα συμβάντα που συνέβησαν κατά τη διάρκεια της συναυλίας του το βράδυ της Δευτέρας στο Ίλιον.
Με καφέδες, γιαούρτια, καρέκλες και φραστικές επιθέσεις υποδέχτηκαν τον Γιώργο Νταλάρα πολλοί οπαδοί του, στο κλειστό γυμναστήριο “Γ.Κακούρης” στο Ίλιον την Δευτέρα. Ο γνωστός τραγουδιστής δείχνοντας ψύχραιμος συνέχισε να τραγουδάει και σχολίασε: «Είστε καλοδεχούμενοι στις εκδηλώσεις μας και εσείς που σας αρέσουν τα τραγούδια μου και εσείς που δεν σας αρέσουν» και συμπλήρωσε: «Εγώ είμαι εδώ γιατί το θέλω και επειδή πιστεύω πως οι πράξεις είναι καλύτερες από τα λόγια. Ο καθένας πράττει και μετά κρίνει».

Λίγο πριν το τέλος της συναυλίας ο Γ. Νταλάρας χρησιμοποίησε τα λόγια του Σωκράτη ώστε να απαντήσει στην επίθεση εναντίον του. «Οι αδύναμοι υποκύπτουν και υποχωρούν, οι δυνατοί αντιδρούν και αντιστέκονται…Η αμφισβητηση των παλιων λανθασμενων ιδεων και η δημιουργια νεων ,ειναι υποχρεωση του ατομου προς τον εαυτό του και προς την κοινωνία. Η δημιουργία και η καθημερινη ατομική βελτίωση πλάθουν τα άτομα και τις κοινωνίες τους»

Δείτε το στιγμιότυπο από τη συναυλία.

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…