Η απάντηση του Documento στο παραλήρημα της ΝΔ για την αγωγή Βαξεβάνη

«Θα σας ταράξουμε στη νομιμότητα» είναι το μήνυμα του Documento στη Νέα Δημοκρατία για την υπόθεση της αγωγής κατά του αναπληρωτή εκπροσώπου του κόμματος, Κωνσταντίνου Κυρανάκη

Documento

Το Documento κάνει λόγο για «πάτο» που έπιασε για μια ακόμα φορά η Νέα Δημοκρατία στην παραληρηματική αντίδρασή της στην κατάθεση αγωγής κατά του αναπληρωτή εκπροσώπου του κόμματος, Κωνσταντίνου Κυρανάκη, από τον εκδότη του, Κώστα Βαξεβάνη.

«Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, φαίνεται ότι θεωρεί πως έχει το αποκλειστικό δικαίωμα στην προσφυγή στη δικαιοσύνη και παθαίνει delirium tremens όταν στελέχη της καλούνται να λογοδοτήσουν για ύβρεις και συκοφαντίες» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, τονίζει πως είναι αντιφατικό το κόμμα που έχει αναγάγει σε κεντρική του στρατηγική την κατάθεση μηνύσεων και αγωγών κατά του Documento εδώ και δυο χρόνια, αγωγές και δια χειρός της συζύγου του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβας, να κουνάει το δάκτυλο και να κάνει λόγο για «δικομανή Κλουζώ», «παπαγαλάκι του Τσίπρα» και «πακτωλό των χρημάτων από κρατικές διαφημίσεις».

Ξεκαθαρίζει, έπειτα, ότι ο Κώστας Βαξεβάνης δεν έχει καταθέσει μηνύσεις και αγωγές για πολιτικές κρίσεις και θέσεις αλλά για ύβρεις και συκοφαντίες.

Τέλος, κλείνει με την επισήμανση ότι «δεν θα κουραστούμε να το επαναλαμβάνουμε: ”θα σας ταράξουμε στη νομιμότητα”».

 

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΝΔ.

«Ο δικομανής “Κλουζώ” της δημοσιογραφίας και παπαγαλάκι του Αλ. Τσίπρα, Κώστας Βαξεβάνης, κατέθεσε άλλη μια αγωγή κατά της Νέας Δημοκρατίας και συγκεκριμένα κατά του αναπληρωτή Eκπροσώπου της κ. Κωνσταντίνου Κυρανάκη.

Όπως και στην περίπτωση της Σοφίας Ζαχαράκη διεκδικεί το “ευτελές” ποσόν των 300.000 ευρώ, ενώ αξιώνει επιπλέον και ημερήσια χρηματική ποινή 30.000 ευρώ και προσωρινή κράτηση μέχρι να μετανοήσει δημοσίως.

Ως φαίνεται ο κ. Βαξεβάνης δεν αρκείται στον πακτωλό των χρημάτων που λαμβάνει από κρατικές διαφημίσεις, αλλά λόγω της αλαζονείας και της απληστίας του επιχειρεί να ποινικοποιήσει πολιτικές κρίσεις. Να τον χαίρεται ο κ. Τσίπρας.

Σε ό,τι μας αφορά δεν θα κουραστούμε να το επαναλαμβάνουμε. Η Νέα Δημοκρατία ούτε εκφοβίζεται, ούτε φιμώνεται. Ραντεβού στην Ευελπίδων».

Πηγή: documentonews.gr

Γάζα: Έβγαλαν ζωντανό έμβρυο από την κοιλιά της εγκύου μητέρας του που σκοτώθηκε από ισραηλινό βομβαρδισμό (video)

ΓΑΖΑ ΒΡΕΦΟΣ

Γάζα: Έβγαλαν ζωντανό έμβρυο από την κοιλιά της εγκύου μητέρας του που σκοτώθηκε από ισραηλινό βομβαρδισμό (video)

Υπεράνθρωπες οι προσπάθειες των γιατρών, από την στιγμή που αντιλήφθηκαν ότι χτυπούσε η καρδιά του.