Η απάντηση του Θανάση Παπακωνσταντίνου για τα δακρυγόνα και χημικά στο ΑΠΘ από τα ΜΑΤ

Με τον δικό του μοναδικό τρόπο ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, πήρε θέση για την απρόκλητη βία το βράδυ του Σαββάτου στην συναυλία αλληλεγγύης προς τους φοιτητές του ΑΠΘ για την πανεπιστημιακή αστυνομία.

302500457 1526235721130827 3791675746120906033 n

Ένα τραγούδι με νόημα «Το σκουλαρίκι», επέλεξε ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου για να απαντήσει στις δυνάμεις καταστολής και τα όσα θλιβερά γεγονότα διαδραματίστηκαν χθες το βράδυ, από τις αστυνομικές δυνάμεις που προσπάθησαν για μια ακόμη φορά να σταματήσουν τις χιλιάδες φωνές των φοιτητών που αντιδρούν στην πανεπιστημιακή αστυνομία. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης Θανάσης Παπακωνσταντίνου στη χθεσινή του συναυλία στο ΑΠΘ, στάθηκε έμπρακτα στο πλευρό των φοιτητών, δηλώνοντας την αλληλεγγύη του στον αγώνα τους.  Μιλώντας χθες στο συγκεντρωμένο πλήθος μοιράστηκε τις απόψεις του και δήλωσε την εναντίωση του στην εγκαθίδρυση της πανεπιστημιακής αστυνομίας, ενώ μετά το αστυνομικό πογκρόμ, ανέβηκε και πάλι στη σκηνή, τραγουδώντας σε μια συμβολική κίνηση, τον «Πεχλιβάνη».

 

Σήμερα, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό δίνει την απάντηση του στα όσα συνέβησαν χθες το βράδυ από τις αστυνομικές δυνάμεις. Ο τραγουδοποιός   δημοσιεύει το τραγούδι, καθώς οι στίχοι του κάνουν αναφορά ότι η αστυνομία έχει συνηθίσει να κάνει τέτοια προγκρόμ, καθώς όπως αναφέρει και το τραγούδι πηγαίνει στα Εξάρχεια και δέρνει όποιον είχε σκουλαρίκι στο αυτί.

Φυσικά τα σχόλια που ακολουθούν δείχνουν ότι  ήταν η καλύτερη απάντηση από τον τραγουδοποιό.

 


Καλλιάνος: «Θα φτάσω το μαχαίρι στο κόκκαλο για όλους τους πατεράδες»-Τι απαντά το «Αττικόν» (video)

kallianos adonis 654 new 102

Καλλιάνος: «Θα φτάσω το μαχαίρι στο κόκκαλο για όλους τους πατεράδες»-Τι απαντά το «Αττικόν» (video)

Η αγωνία του βουλευτή της ΝΔ για τη ζωή του πατέρα του, γίνεται κατά διαστήματα…