Newsroom

Newsroom

Η απάντηση της Περιφέρειας για τη "συνάντηση" Δούρου-Πλούταρχου και το ντοκιμαντέρ του 1.000.000 ευρώ

Μετά τη διάψευση του τραγουδιστή Γιάννη Πλούταρχου για το δημοσίευμα της Espresso που τον ήθελε να συναντά την Περιφερειάρχη Αττικής…

dourou 42

Μετά τη διάψευση του τραγουδιστή Γιάννη Πλούταρχου για το δημοσίευμα της Espresso που τον ήθελε να συναντά την Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου, η αρμόδια αντιπεριφερειάρχης, Εύη Αποστολάκη διευκρινίζει τα εξής:

“Η δημοσιογράφος Ρούλα Χάμου επικοινώνησε με το γραφείο της Περιφερειάρχη Αττικής ζητώντας συνάντηση. Το αίτημα της παραπέμφθηκε στην αρμόδια αντιπεριφερειάρχη, η οποία πραγματοποίησε τη συνάντηση με την κα. Χάμου στις 3 Νοεμβρίου. Στη συνάντηση αυτή δεν παραβρέθηκε ο κ. Πλούταρχος.

Η συνάντηση αφορούσε πρόταση της κ. Χάμου για τη δημιουργία ντοκιμαντέρ με στόχο την τουριστική προβολή της Αττικής, με τη συμμετοχή του κ. Πλούταρχου.

Η πρόταση, που η χρηματοδότησή της ήταν κατά πολύ μικρότερη από του αναφερθέντος ενός εκατομμυρίου, δεν έγινε δεκτή.

Σήμερα, που η συγκυρία είναι κρίσιμη, η διαφάνεια και η σοβαρότητα είναι επιβεβλημένες”.

Η κ. Αποστολάκη έκανε τις παράπανω διευκρινίσεις στο News247.gr μετά το θόρυβο που προκλήθηκε από το επίμαχο δημοσίευμα.

Το δημοσίευμα ανέφερε, ότι η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, ενημερώθηκε πρόσφατα από συνεργάτες της ότι εκκρεμεί αίτημα για συνάντηση από τον Γιάννη Πλούταρχο και τη Ρούλα Χάμου, οι οποίοι ύστερα από τις πρώτες φιλοφρονήσεις και τις ευχές, της ανέπτυξαν το σχέδιό τους για την παραγωγή ενός ντοκιμαντέρ, που θα προβάλει τις ομορφιές της Αττικής και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προσέλκυση τουριστών.

Στο ντοκιμαντέρ θα εκτελούσε χρέη παρουσιαστή ο δημοφιλής τραγουδιστής, ενώ η Ρούλα Χάμου θα αναλάμβανε τη γενικότερη επιμέλεια της παραγωγής, καθώς τα τελευταία χρόνια ασχολείται με αυτόν τον τομέα. Η κυρία Χάμου έχει υπάρξει στα πάνελ πολλών εκπομπών της τηλεόρασης.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα της Espresso, η ιδέα ακούστηκε κατ’ αρχήν πολύ καλή, αλλά όταν η συζήτηση έφτασε στο “δια ταύτα” η Περιφερειάρχης έμεινε άφωνη, καθώς ο προϋπολογισμός για μία τέτοια παραγωγή θα έφτανε ούτε λίγο ούτε πολύ στο εξωφρενικό ποσό του 1.000.000 ευρώ!

Ο δημοφιλής τραγουδιστής, με ανακοίνωση που ανάρτησε στην προσωπική του ιστοσελίδα, διέψευσε το δημοσίευμα, σημειώνοντας πως δεν συναντήθηκε ποτέ με την Περιφερειάρχη Αττικής και δεν έκανε καμία πρόταση ούτε ζήτησε χρήματα.

“Αντιπαρέρχομαι στο πρωτοσέλιδο ψευδέστατο δημοσίευμα της Espresso, στο οποίο αναφέρεται ότι, δήθεν, απαίτησα ποσό 1.000.000 ευρώ από την Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου, για δήθεν, παραγωγή ενός ντοκιμαντέρ που θα προέβαλλε τις ομορφιές της Αττικής και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προσέλκυση τουριστών”, έγραψε ο δημοφιλής τραγουδιστής, προσθέτοντας:

“Διαψεύδω κατηγορηματικά το ανωτέρω συκοφαντικό και απαξιωτικό για το πρόσωπό μου δημοσίευμα που ανηπαρήχθη από μέρος του ηλεκτρονικού τύπου, δεδομένου του ότι ουδέποτε πραγματοποίησα συνάντηση με την νεοκλεγείσα Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου και ουδεμία πρόταση παραγωγής ντοκιμαντέρ έκαμα, καθώς καμία σχέση δεν έχω επιχειρηματικά με παραγωγή των ντοκιμαντέρ”.

Ο Γιάννης Πλούταρχος έκανε λόγο για “συκοφάντες”, καλώντας όποιον τον αμφισβητεί να ρωτήσει το γραφείο της Περιφερειάρχου Αττικής και την ίδια τη Ρένα Δούρου και σημείωσε, ότι δεν θα επιτρέψει άλλο “τη στοχοποίησή του με ανυπόστατα και άθλια δημοσιεύματα”.

Καλλιάνος: «Θα φτάσω το μαχαίρι στο κόκκαλο για όλους τους πατεράδες»-Τι απαντά το «Αττικόν» (video)

kallianos adonis 654 new 102

Καλλιάνος: «Θα φτάσω το μαχαίρι στο κόκκαλο για όλους τους πατεράδες»-Τι απαντά το «Αττικόν» (video)

Η αγωνία του βουλευτή της ΝΔ για τη ζωή του πατέρα του, γίνεται κατά διαστήματα…