Η απάντηση της δημοσιογράφου που χειροδίκησε ο Έντι Ράμα-«Δεν τον φοβάμαι, δεν με αγγίζουν οι προσβολές του»

«Λυπάμαι πολύ που σήμερα κατέληξα να γίνω η είδηση εγώ και όχι οι ερωτήσεις μου»

rama

Σάλος ξέσπασε στην Αλβανία μετά την απαράδεκτη πράξη του αλβανού πρωθυπουργού, Έντι Ράμα, ο οποίος όχι μόνο αρνήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις μιας δημοσιογράφου, αλλά χειροδίκησε σε εκείνη. Η Αμπρόσια Μέτα ήταν η δημοσιογράφος που δέχτηκε την επίθεση, γιατί… τόλμησε να ρωτήσει για ένα επενδυτικό σχέδιο στο νησί Σαζάν και αν από αυτό θα ωφεληθούν οι Αλβανοί.

Tραμπουκισμός από τον Έντι Ράμα- Χτύπησε γυναίκα δημοσιογράφο σε ζωντανή μετάδοση (video)

«Δεν με τρομάζει»

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή της η δημοσιογράφος

«Προσπαθώντας να αποφύγει την απάντηση, ο πρωθυπουργός έκανε μια άσχημη κίνηση προς το πρόσωπό μου παραβιάζοντας κάθε επαγγελματική ηθική.

Είναι μια ενέργεια που δεν με τρομάζει, η προσβλητική του γλώσσα δεν με αγγίζει, γιατί έχω το θάρρος να τον ρωτήσω, καθώς ποτέ δεν κάνω παζάρια με το επάγγελμά μου και θεωρώ ιερή την αξιοπρέπεια» γράφει η Μέτα.

«Λυπάμαι πολύ που κατέληξα να γίνω η είδηση εγώ και όχι οι ερωτήσεις μου»

 

«Ο Έντι Ράμα συνειδητοποίησε σήμερα περισσότερο από ποτέ, ότι κάνω τις ερωτήσεις μου χωρίς να επηρεάζομαι από κανέναν, καθώς πιστεύω ότι πρέπει να γίνουν προς το συμφέρον της κοινής γνώμης και της χώρας, την οποία εκείνος πιστεύει ότι μπορεί να μοιράσει ως οικογενειακή περιουσία, κάνοντας τα στραβά μάτια σε ολιγάρχες – εγχώριους και ξένους.

Λυπάμαι πολύ που σήμερα κατέληξα να γίνω η είδηση εγώ και όχι οι ερωτήσεις μου, για τις οποίες αναζήτησα απεγνωσμένα απαντήσεις» τόνισε η δημοσιογράφο.

 

Στο πλευρό της δημοσιογράφου η οργάνωση Women Press Freedom

 

Η διεθνής οργάνωση υπεράσπισης και υποστήριξης γυναικών και ΛΟΑΤΚΙ+ δημοσιογράφων «Women Press Freedom», καταγγέλλει την επιθετικότητα του Αλβανού πρωθυπουργού, επισημαίνοντας ότι «είναι απαράδεκτο να σπρώχνεις μια δημοσιογράφο».

«Δεν είναι η πρώτη φορά που επιδεικνύει περιφρόνηση προς τον κριτικό Τύπο. Στεκόμαστε στο πλευρό της Μέτα και απαιτούμε από τον Ράμα να ζητήσει συγγνώμη και να αντιμετωπίσει τους δημοσιογράφους με σεβασμό» αναφέρει η οργάνωση.

 

 

 

Μαρούσι: Άγρια συμπλοκή με πυροβολισμούς έξω από νυχτερινό κέντρο – Ένας νεκρός και ένας τραυματίας (video)

9 12

Μαρούσι: Άγρια συμπλοκή με πυροβολισμούς έξω από νυχτερινό κέντρο – Ένας νεκρός και ένας τραυματίας (video)

Νεκρός ένας 21χρονος, σοβαρά τραυματισμένος ένας 23χρονος

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

5653777 1

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…