Η απάντηση Πολάκη σε Τασούλα: Τραμπούκους να ψάχνεις στους υπουργούς σας

Με ανάρτησή του στο facebook απάντησε Πάυλος Πολάκης, στον πρόεδρο της Βουλής και βουλευτή της ΝΔ, Κώστα Τασούλα, ο οποίος έκανε λόγο για «παρακμιακά φαινόμενα», αναφερόμενος στις εκ του ΣΥΡΙΖΑ αντιδράσεις για την εξαίρεση του ίδιου καθώς και του Δ. Τζανακόπουλου από την προανακριτική.

πολάκης 3

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε στην ανάρτησή του, μεταξύ άλλων, πως «παρακμή» λογίζεται το να αποφασίζει η πλειοψηφία με ποιους βουλευτές θα εκπροσωπείται η μειοψηφία στην προανακριτική επιτροπή.

«Στα αντισυνταγματικά πραξικοπήματα θα απαντήσουμε με αποφασιστικότητα και δημοκρατικές αξίες», καταλήγει.

Αναλυτικά η ανάρτηση του πρ. αναπληρωτή υπουργού Υγείας:
Κύριε Τασούλα:

-Παρακμή είναι να αποφασίζει για πρώτη φορά στη μεταπολίτευση, η πλειοψηφία στο κοινοβούλιο με ποιους βουλευτές θα εκπροσωπείται η μειοψηφία στην προανακριτική επιτροπή !

-Τους τραμπούκους να τους ψάχνεις στους υπουργούς σας που κράταγαν τσεκούρια ,στους Κένταυρους και τους Ρέιντζερς που έφτιαξε ο συμπατριώτης σας ο Αβέρωφ !

-Αν εσείς σε αυτό που αποκαλείτε «ακτιβισμό» σκέφτεστε να απαντήσετε με τη «νομιμότητα των φρουράρχων» σας δηλώνουμε καθαρά πως εμείς, στα αντισυνταγματικά, αντικοινοβουλευτικά πραξικοπήματα θα απαντήσουμε με την ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ και τις ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ που έχουμε γαλουχηθεί από μικροί !

 

Τασούλας: Παρακμιακά όσα έγιναν στην προανακριτική με Πολάκη – Τζανακόπουλο

Ο πρόεδρος της Βουλής με δηλώσεις του στους δημοσιογράφους πήρε θέση  για τα όσα ακούστηκαν στη συνεδρίαση της προανακριτικής για τη Novartis kai ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «αυτά που είπε ο κ. Πολάκης και ο κ. Τζανακόπουλος ότι θα παραβρίσκονται στην επιτροπή εκλαμβάνονται ως παρακμιακό φαινόμενο. Δεν είναι απειλή είναι παρακμή, το εκλαμβάνω ως περιττή παρακμή, αυτά δεν έχουν θέση στη Βουλή. Είναι εσφαλμένη και παρακμιακή πρακτική αυτή, πρέπει να εκλείψει από το κοινοβούλιο, δεν έχει θέση στο ελληνικό κοινοβούλιο. Αυτά τα θέματα θα λυθούν θεσμικά και όχι ακτιβιστικά , ούτε με απειλές ούτε με τραμπουκισμούς, όλα αυτά είναι παρακμιακά φαινόμενα και δεν θα επιτρέψουμε να συμβούν».

«Το να είναι ο κ. Πολάκης και ο κ. Τζανακόπουλος έξω από την επιτροπή δεν είναι ακτιβισμός, το να είναι μέσα αν δεν είναι μέλη είναι ακτιβισμός και η Βουλή θα απαντήσει με την νομιμότητα και τον κανονισμό. Δεν το δεχόμαστε. Θα δούμε, η δύναμη της πειθούς είναι πιο συναρπαστική. Το θέμα θα λυθεί με βάση τους κανόνες της Δημοκρατίας όχι με τσαμπουκάδες και φωνές. Πιστεύω ότι δεν θα φτάσουμε στο σημείο παρέμβασης της φρουράς», καταλήγει η δήλωση του προέδρου της βουλής που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Παύλου Πολάκη

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…