Η απάντηση Κασσελάκη στα «δημοσιογραφικά κοράκια» για το πόθεν έσχες

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ανακοίνωσε ότι υπέβαλε τη δήλωση πόθεν έσχες του στις 30 Ιουνίου, ως όφειλε - Πετάει το μπαλάκι σε Μητσοτάκη

kasselakis m

Απάντηση προς τα “δημοσιογραφικά κοράκια του Μαξίμου” για το πόθεν έσχες του δίνει με ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης, γνωστοποιώντας ότι υπέβαλε τη δήλωση πόθεν έσχες του στις 30 Ιουνίου, ως όφειλε.

“Κυβερνηθείτε τώρα από έναν Πρωθυπουργό ο οποίος έχει τρία χρόνια να υποβάλει πόθεν έσχες και κρατάει κλειστή την πλατφόρμα για τη δική του δήλωση. Όσο για τις προηγούμενες δηλώσεις του: Αδήλωτο ακίνητο (Βολταίρου), αδήλωτη off shore και 40 ακίνητα με τον μισθό του βουλευτή. Το «αυτή είναι η Ελλάδα» προσωπικά δε με καλύπτει. Όσοι καλύπτονται, ας συνεχίσουν με τον κ. Μητσοτάκη. Όλοι οι υπόλοιποι όμως αξίζουμε αλλιώς”, τονίζει στην ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: «Καμπανάκι» για κεραυνούς, καταιγίδες και χαλάζι – Πού θα χτυπήσουν τα φαινόμενα (video)

Κασσελάκης: Ο διάλογος με εργαζόμενο της Αυγής για το κλείσιμο του καθημερινού φύλλου (video)

Τι άλλο να ζητήσει κανείς… πλέον θα μπορούμε να ακούμε τον Γιάννη Πρετεντέρη να διαβάζει τα άρθρα του στο Βήμα

Καρτερός: Καλεί τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να αντιδράσουν στις επιλογές Κασσελάκη – «Θα ανοίξετε το στόμα σας;»

Βανδή: Έξαλλη η δήμαρχος του Τσεσμέ καλεί το κοινό να μην την γιουχάρει – «Δεν μπορεί να κατεβάσει τη σημαία μας και την αφίσα του Ατατούρκ» (video)

InCollage 20240718 103916645

Βανδή: Έξαλλη η δήμαρχος του Τσεσμέ καλεί το κοινό να μην την γιουχάρει – «Δεν μπορεί να κατεβάσει τη σημαία μας και την αφίσα του Ατατούρκ» (video)

«Η κυρία πρέπει να εγκαταλείψει αμέσως τα σύνορα αυτής της πόλης. Με ηρεμία, με ψυχραιμία»,…