Η απάντηση Κασσελάκη για ομάδα Αχτσιόγλου: «Αν έχουν να αποφασίσουν κάτι, ας το κάνουν τώρα»

Από την ώρα του προέδρου στο Κόκκινο

κασσελ αχτσι

Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η ώρα του Προέδρου στο Κόκκινο 105,5 όπου ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε σε ερωτήσεις του κοινού, κάτι που από θα αποτελεί συνήθεια πλέον σε μια προσπάθεια του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ να έρθει πιο κοντά με τους ψηφοφόρους.

Όπως ήταν λογικό η συζήτηση με την Ευγενία Λουπάκη πήγε και στην πιθανή αποχώρηση της ομάδας της Έφης Αχτσιόγλου, με τον ίδιο να δηλώνει ότι αν έχουν να αποφασίσουν κάτι να το κάνουν τώρα.

Πιο αναλυτικά είπε: «Προσκάλεσα την κ. Αχτσιόγλου στο γραφείο μου στη Βουλή και της προσέφερα όποιον ρόλο ήθελε. Όταν διαβάζω ότι ειπώθηκαν πράγματα όπως ότι “δεν υπάρχει περιθώριο συμβίωσης με την τωρινή ηγετική ομάδα”, σκέφτομαι ότι θα ήταν ηγετική ομάδα αν είχαν αποδεχτεί την πρόσκληση μου.

Κανείς δεν έχει δικαίωμα να παίζει με την υπομονή και την αγωνία του κόσμου του ΣΥΡΙΖΑ. Αν έχουν να αποφασίσουν κάτι, ας το αποφασίσουν τώρα».

Στην πόρτα της εξόδου από τον ΣΥΡΙΖΑ η ομάδα Αχτσιόγλου

Μήνυμα εξόδου από τον ΣΥΡΙΖΑ έστειλε η ομάδα «6+6» της Έφης Αχτσιόγλου, μετά την πανελλαδική σύσκεψη άνω των 1.000 στελεχών που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή.

Οι μετέχοντες κατέληξαν -ύστερα από πολύωρη συζήτηση- στην κοινή διαπίστωση ότι «δεν διαμορφώνονται προϋποθέσεις συμβίωσης με την παρούσα ηγετική ομάδα» στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Σύμφωνα με τα όσα επισημαίνουν κύκλοι της ομάδας «6+6», κοινή εκτίμηση είναι ότι «με ευθύνη της ηγετικής ομάδας ο ΣΥΡΙΖΑ αντιμετωπίζει μια κρίση με στοιχεία διάλυσης. Η ρίζα του προβλήματος είναι πρώτα από όλα θέμα πολιτικών επιλογών και πολιτικού ήθους. Δυστυχώς η ηγετική ομάδα αντί να επιτρέψει μια ανοιχτή και ειλικρινή συζήτηση σε αυτή την βάση επιλέγει σενάρια συνομωσίας και προσωπικές επιθέσεις».

Επίσης, σημειώνεται ότι «η κατάσταση ειδικά μετά τις τελευταίες εξελίξεις αλλά και τις χυδαίες επιθέσεις δυσκολεύει κάθε προσπάθεια συνεννόησης και συζήτησης. Υπό αυτές τις συνθήκες δεν διαμορφώνονται προϋποθέσεις συμβίωσης με την παρούσα ηγετική ομάδα». Και καταλήγουν: «Όλο αυτό το διάστημα έχουμε τοποθετηθεί και λειτουργήσει με βάση την ευθύνη για την ύπαρξη του αναγκαίου αριστερού και προοδευτικού σχεδίου απέναντι στην πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ. Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε».

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

5653777 1

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…