Η Αντζελίνα Τζολί πάει ως «Μαρία Κάλλας» στην Ηλεία – Ποιος ηθοποιός θα υποδυθεί τον Ωνάση στην ταινία για τη ζωή της (Εικόνες)

Ποιος ηθοποιός θα υποδυθεί τον Αριστοτέλη Ωνάση - Πού θα γίνουν τα γυρίσματα για την ταινία.

h antzelina tzoli tha ypodythei tin maria kallas se mia tainia gia tin zoi tis tha doso oti boro gia na antapokritho stin proklisi

Ξεκινούν τα γυρίσματα για την ταινία “Μαρία Κάλλας” στον Πύργο με πρωταγωνίστρια την Αντζελίνα Τζολί. Σύμφωνα με πληροφορίες η μεγάλη πρωταγωνίστρια αλλά και το cast της ταινίας έχουν φτάσει στην Ηλεία, και θα διαμείνουν πιθανότατα στο Aldemar Resort στη Σκαφιδιά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ilialive.gr, ήδη τα συνεργεία της παραγωγής στήνουν τον εξοπλισμό και τα σκηνικά στο θέατρο Απόλλων στον Πύργο, που έχει επιλεγεί από τον σκηνοθέτη για τις ανάγκες των γυρισμάτων που έχουν ξεκινήσει ήδη από το Παρίσι και θα συνεχιστούν στη Βουδαπέστη.

apollon 6

Όπως είναι ήδη γνωστό τα γυρίσματα θα γίνουν στη θαλαμηγό Christine O που άνηκε στο παρελθόν στον Αριστοτέλη Ωνάση και που πέρασε αρκετές στιγμές η μεγάλη Ελληνίδα ντίβα της όπερας.

Η σούπερ σταρ Ατζελίνα Τζολί θα ενσαρκώσει την Μαρία Κάλλας, ενώ η επίσης μεγάλη σταρ Βαλέρια Γκολίνο θα έχει το ρόλο της Ελληνίδας ντίβας.

apollon 5

Το ρόλο του Αριστοτέλη Ωνάση θα ενσαρκώσει ο Τούρκος ηθοποιός Haluk Bilginer.

Η ταινία είναι μια παραγωγή της Biopic που υποστηρίζει στην Ελλάδα η Heretic.

Ο Pablo Larraín έδωσε στο φως της δημοσιότητας δύο φωτογραφίες από την επερχόμενη ταινία του, “Maria”, στην οποία θα πρωταγωνιστεί η Angelina Jolie.

callas

Εκτός της Αντζελίνα Τζολί, στην ταινία θα δούμε και τους Pierfrancesco Favino, Alba Rohrwacher, Haluk Bilginer, Kodi Smit-McPhee και Valeria Golino. Το σενάριο γράφτηκε από τον Steven Knight, ενώ στην παραγωγή βρίσκονται οι Juan de Dios Larraín, Jonas Dornbach και Lorenzo Mieli. Η ταινία δεν έπεσε θύμα των απεργιών του Χόλιγουντ, καθώς το σενάριο είχε προλάβει να ολοκληρωθεί, ενώ η παραγωγή είχε πάρει ειδική άδεια από το Σωματείο των Ηθοποιών για να συνεχίσει τα γυρίσματα.

Μιλώντας γι’αυτά, να πούμε ότι τα γυρίσματα έγιναν σε Βουδαπέστη, Παρίσι, Μιλάνο και Ελλάδα, ενώ οι γούνες που θα δούμε να φοράει η Angelina Jolie είναι μεν αληθινές, αλλά παλιές, καθώς προέρχονται από την συλλογή του σχεδιαστή Massimo Cantini Parrini. Μάλιστα, η παραγωγή συζήτησε με οργανώσεις για τα δικαιώματα των ζώων για να βρεθεί μια λύση που θα ήταν αρεστή και στα δύο μέρη.

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…

ΚΚΕ για διάρρηξη στο Υπουργείο Εσωτερικών: Η κυβέρνηση οφείλει να δώσει άμεσα εξηγήσεις

kke

ΚΚΕ για διάρρηξη στο Υπουργείο Εσωτερικών: Η κυβέρνηση οφείλει να δώσει άμεσα εξηγήσεις

«Οι πολιτικές ευθύνες της κυβέρνησης είναι δεδομένες, όσα πορίσματα κι αν εκδώσει για να καλύψει…