Η Άννα Διαμαντοπούλου στηρίζει Κεραμέως και δεν θέλει «σηκωμένες γροθιές»

«Απειλές» και για to be continued..

NewsRoom 03/06/2021 | 16:54

Όλο και πιο σφιχτός γίνεται ο εναγκαλισμός της Άννας Διαμαντοπούλου με την κυβέρνηση, όλο και πιο κοντά μάλλον σε κάποιο κυβερνητικό πόστο βρίσκεται το πρώην κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.

Αυτή τη φορά η πρώην υπουργός Παιδείας δήλωσε ανοιχτά την αλληλεγγύη και τη στήριξή της, στη Νίκη Κεραμέως για την απόφασή της να καταργήσει πανεπιστημιακές σχολές που δημιουργήθηκαν από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Όπως μάθαμε μάλιστα από την τοποθέτηση της Διαμαντοπούλου η χώρα έφτασε εδώ που έφτασε εξαιτίας  των «σηκωμένων γροθιών και τα “μεν αλλά».

«Η απόφαση της @nkerameus για την κατάργηση των 37 τμημάτων και του Παν. Πατρών για αλλά 4, είναι ακαδημαϊκά τεκμηριωμένες και προς όφελος των νέων και της χώρας.Οι σηκωμένες γροθιές και τα “μεν αλλά “είναι τα εργαλεία του λαϊκισμού που μας έφτασαν εδώ», έγραψε αναλυτικά σε ανάρτησή της.

Η πρώην υπουργός σημείωσε «to be continued.., στο τέλος της ανάρτησης. Κάτι σαν απειλή δηλαδή. Φανταζόμαστε πως σύντομα θα επικροτήσει δημόσια τη νέα πρόταση - έκτρωμα της Ν. Κεραμέως. 

Η υπουργός Παιδείας μόλις σήμερα μας γνωστοποίησε την πρόθεση της κυβέρνησης να καταργήσει τις φοιτητικές παρατάξεις και το φοιτητικό κίνημα. Σε συνέντευξή που παραχώρησε έκανε λόγο για «την ανάγκη να υπάρχει ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο ανεξαρτήτως κομματικών παρατάξεων», γεγονός που κατά την άποψή της «θα είναι μία σημαντική βελτίωση στο πανεπιστήμιο».