Newsroom

Newsroom

Η Άννα Διαμαντοπούλου αποκάλυψε ποιους βουλευτές θα ψήφιζε από ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ

Βέβαια καλό θα είναι η κ. Διαμαντοπούλου να αποκαλύψει και αν θα ψηφίσει τον ιστορικό της χώρο... το ΠΑΣΟΚ ή τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη

diamantopoulou

Τη δική της αξιολόγηση των υποψηφίων έκανε η Άννα Διαμαντοπούλου και μετά από πολύ σκέψη και ανάλυση, κατέληξε στο ποιους βουλευτές θα ψήφιζε από ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ.

Μάλιστα η Πρόεδρος του Δικτύου για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα σε ανάρτησή της στο Facebook αποκάλυψε ποιοι ειναι οι προσωπική της «αγαπημένοι» υποψήφιοι από κάθε κόμμα και για ποιο λόγο τους ξεχωρίζει.

«Παρακολουθώ τις προεκλογικές εκστρατείες των υπ. Βουλευτών στο Facebook.

Τι ξεχώρισα προς το παρόν: Στέφανος Παραστατίδης ΠΑΣΟΚ Κιλκίς: Εναλλακτικός, ουσιαστικός, καινοτόμος πειστικός…ένα κόμμα μόνος του.

Φωτεινή Πιπιλή, ΝΔ – Α’ Αθήνας. Βουλευτής 365 μέρες το χρόνο… παρουσιάζει για το τι πάλεψε και το τι κατάφερε για τους πολίτες της περιφέρειάς της.

Κώστας Ζαχαριάδης ΣΥΡΙΖΑ, στα Βόρεια, στα πλαίσια των κανόνων δεοντολογίας του κομματος (αυστηροί αλλά σημαντικοί για την Δημοκρατία) δεν υπάρχει περιθώριο προσωπικού σχεδιασμού, ξεχωρίζει όμως για την νηφαλιότητα , την ψυχραιμία και την ήρεμη παρουσία στις συζητήσεις.

Νομίζω αξίζει να αναδείξουμε παρουσίες από όλα τα κόμματα», αναφέρει αναλυτικά στην ανάρτησή της η Άννα Διαμαντοπούλου.