«Τρέχω για την αδερφή μου και το μωρό της»: Η ανάρτηση που ραγίζει καρδιές από τον αδερφό Κουτμερίδου λίγες μέρες πριν

Στην αδελφή του και στο μωρό της αφιέρωσε ο Θεόδωρος Κουτμερίδης το μετάλλιο στον Αυθεντικό μαραθώνιο της Αθήνας

NewsRoom 02/12/2021 | 12:12

Μία ανάρτηση που ραγίζει καρδιές έκανε ο αδερφός της Παρθένας Κουτμερίδου λίγες μέρες πριν η 39χρονη αφήσει την τελευταία της πνοή λόγω της άνισης μάχης με τον κορονοϊό

Ο Θεόδωρος Κουτμερίδης, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Γλασκώβης, στις 14 Νοεμβρίου συμμετείχε στον Αυθεντικό μαραθώνιο της Αθήνας και επέλεξε να αφιερώσει το μετάλλιο στην αδερφή του και το μωρό της. 

Ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά στο λογαριασμό που διατηρεί στο twitter:

«Πριν από ένα χρόνο είχα νοσήσει με COVID και πνευμονία. Σήμερα έτρεξα τον αυθεντικό μαραθώνιο στην Αθήνα. Σχεδίαζα να τρέξω για την αείμνηστη μητέρα μου, Ελπίδα, η οποία πολέμησε με αξιοπρέπεια τον καρκίνο του μαστού και έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 51 ετών. Ζει με τους αγγέλους από το 2013».

«Αλλά η ζωή είναι τόσο απρόβλεπτη που κατέληξα να τρέχω σε αυτόν τον αγώνα για την αδερφή μου και το νεογέννητό της, που γεννήθηκε στην εντατική. Η αδερφή μου, η Πάττυ, παλεύει για τη ζωή της, τον πραγματικό μαραθώνιο. Έτσι, αυτό (το μετάλλιο) είναι για εκείνη, για το μωρό της και για τη μητέρα της - τρεις ξεχωριστές γυναίκες στη ζωή μου».