Η αμήχανη στιγμή που έγινε Viral: Ο Ράμα αστειεύεται για τον Πούτιν και τον θάνατο του Πριγκόζιν

Στο αστείο κάποιοι γέλασαν, ενώ άλλοι παρέμειναν ανέκφραστοι, όντας αρκετά αμήχανοι.

edi rama

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει αυτές τις μέρες ένα αρκετά κακόγουστο αστείο που έκανε τις προηγούμενες ημέρες ο Αλβανός πρωθυπουργός, Έντι Ράμα, αναφορικά με τις εικασίες γύρω από τον θάνατο του Γεβγκένι Πριγκόζιν και την πιθανή εμπλοκή του Ρώσου προέδρου, Βλαντίμιρ Πούτιν.

Πρόκειται για δηλώσεις κατά τη διάρκεια ενός πάνελ στο διεθνές συνέριο “Bled Strategic Forum” στο Μπλεντ της Σλοβενίας, παρουσία ηγετών υποψήφιων χωρών για ένταξη στην ΕΕ.

Με ένα ανέκδοτο, ο Αλβανός πρωθυπουργός σχολίασε τα σενάρια σύμφωνα με τα οποία ο Πούτιν διέταξε τον θάνατο του Πριγκόζιν.

Μιλώντας προς τη λήξη ενός πάνελ ενώπιον εκατοντάδων ανθρώπων και των πρωθυπουργών της Κροατίας, του Μαυροβουνίου, της Σερβίας, της Βουλγαρίας, της Βόρειας Μακεδονίας, της Βοσνίας και του Κοσόβου, ο Ράμα είπε, αφηγούμενος μια φανταστική ιστορία, πως ο Ρώσος πρωθυπουργός παραπονέθηκε στον Πούτιν για τη διαφορά ώρας που υπάρχει μεταξύ του δυτικού και του ανατολικού τμήματος της Ρωσίας.

Συγκεκριμένα, ο Ράμα είπε: «Δεν ξέρω αν έχετε ακούσει ότι η Ρωσία εξετάζει να ενοποιήσει τις ζώνες ώρας. Επειδή υπάρχει διαφορά 9 ωρών μεταξύ του ενός άκρου της χώρας και του άλλου. Ο πρωθυπουργός πήγε στον Πούτιν και είπε: «κ. Πρόεδρε, έχουμε πρόβλημα. Έστειλα την οικογένειά μου διακοπές και τους κάλεσα στο τηλέφωνο να τους πω καληνύχτα αλλά εκεί ήταν πρωί, ήταν στην παραλία. Τηλεφώνησα στον (Γερμανό καγκελάριο) Όλαφ Σολτς για να του ευχηθώ για τα γενέθλιά του, αλλά μου απάντησε ότι τα γενέθλιά του ήταν την επόμενη μέρα. Τηλεφώνησα στον (Κινέζο πρόεδρο) Σι Τζινπίνγκ για να του ευχηθώ το νέο έτος, αλλά μου είπε ότι ήταν ακόμα η παλιά χρονιά». Και τότε ο Πούτιν απάντησε: «Ναι, συνέβη και σε μένα, τηλεφώνησα στην οικογένεια του Πριγκόζιν για τους συλλυπηθώ για την απώλεια τους, αλλά το αεροπλάνο δεν είχε απογειωθεί ακόμα».

Στο αστείο κάποιοι γέλασαν, ενώ άλλοι παρέμειναν ανέκφραστοι, όντας αρκετά αμήχανοι.

Το Κρεμλίνο απορρίπτει ως «απόλυτο ψέμα» τον ισχυρισμό ότι ο πρόεδρος Πούτιν διέταξε τον θάνατο του Πριγκόζιν για εκδίκηση, αλλά τονίζει ότι η έρευνα για τις συνθήκες του δυστυχήματος θα εξετάσει και το ενδεχόμενο δολιοφθοράς.

Ο Πριγκόζιν κηδεύτηκε στο νεκροταφείο Ποροκόφκογε στη γενέτειρά του Αγία Πετρούπολη την περασμένη Τρίτη.

Δείτε το βίντεο:

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

5653777 1

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…