Newsroom

Newsroom

Η αλληλεγγύη νίκησε: Βρέθηκε σπίτι για να μείνει ο Θύμιος – «Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ»

Ο 39χρονος Θύμιος κάνει μία νέα αρχή με τη βοήθεια συνανθρώπων μας: Βρήκε σπίτι κι έβαλε κι ακουστικό ώστε να βελτιώσει την ακοή του.

θύμιος

Η αλληλεγγύη του κόσμου και η μεγάλη κινητοποίησε νίκησε και ο Θύμιος Μπουγάς, που υπέστη ανελέητο bullying, μπορεί επιτέλους να κάνει μία νέα αρχή, αφού βρέθηκε ένα σπίτι για να μείνει.

Μετά την εξαφάνιση και τον εντοπισμό του, πολλοί δείχνουν αγάπη και ενδιαφέρον για τον Θύμιο Μπουγά, ενώ εθελοντές βοηθούν με όποιο τρόπο μπορούν να κάνουν οτιδήποτε μπορούν για να καλυτερέψει η ζωή του.

Όπως ανέφερε σε ανάρτησή της η δημοσιογράφος Νατάσα Μποζίνη, μετά από μεγάλη κινητοποίηση, βρέθηκε σπίτι για τον Θύμιο, σε μια προσπάθεια ο άτυχος άνδρας να κάνει μια νέα αρχή για μια καλύτερη ζωή.

«Σήμερα αποκτήσαμε σπίτι με βούλα και υπογραφή, για τον Θύμιο Μπουγά! Δε θα το πετυχαίναμε εάν εσείς, οι εκατοντάδες πολίτες, δε φροντίζατε να γίνει γνωστή η αγγελία που είχα αναρτήσει πριν λίγες ημέρες.

Σας ευχαριστούμε όλους που βοηθήσατε να μας εντοπίσει ένας υπέροχος ιδιοκτήτης ο κ. Σωτήρης Μπρης και 4 Σεπτέμβρη, μετά από πολλά χρόνια ο άστεγος και περιφερόμενος Θύμιος να έχει: ρεύμα,ζ εστό νερό, προστατευμένη στέγη και έναν ιδιοκτήτη δίπλα του, που πραγματικά τον νοιάζεται», ανέφερε μεταξύ άλλων σε ανάρτησή της ανάρτηση η δημοσιογράφος.

Σύμφωνα με το ilianews.gr, ο 39χρονος Θύμιος έβαλε ακουστικό ώστε να βελτιώσει την ακοή του ενώ επίκεινται κι άλλες εξετάσεις και θεραπείες για την επιβαρυμένη υγεία του.

Την ίδια ώρα, ο Θύμιος ευχαριστεί τον κόσμο και κάνει έκκληση όσοι μπορούν να βοηθήσουν κι άλλους σαν κι εκείνον.

«Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ. Έχουν δείξει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον πάρα πολλοί άνθρωποι. Μακάρι να μπορέσουν να βοηθήσουν κι άλλους ανθρώπους σαν κι εμένα, όσο μπορούνε» ακούγεται να λέει.

Πηγή: www.rosa.gr

Φλόριντα: Ένοπλος άνοιξε πυρ σε πανεπιστημιούπολη – Δύο νεκροί και πέντε τραυματίες

AP25108091834512

Φλόριντα: Ένοπλος άνοιξε πυρ σε πανεπιστημιούπολη – Δύο νεκροί και πέντε τραυματίες

Σε νοσοκομείο διακομίστηκε και ο φερόμενος ως δράστης της επίθεσης, ένας 20χρονος, γιος της βοηθού…

Βόλος: Ξεκίνησαν για τις πασχαλινές διακοπές και έμειναν ανοιχτά της Σκιάθου – Μηχανική βλάβη σε πλοίο

6081afe7 9d54 4622 94e0 78259ee23769

Βόλος: Ξεκίνησαν για τις πασχαλινές διακοπές και έμειναν ανοιχτά της Σκιάθου – Μηχανική βλάβη σε πλοίο

Μηχανική βλάβη στο Superstar της ακτοπλοϊκής εταιρείας Seajets, κατά την διάρκεια του πρωϊνού δρομολογίου προς…

Ρέθυμνο: Πατέρας και γιος χτύπησαν με ξύλο και καμουτσίκι παιδιά που έπαιζαν ποδόσφαιρο

EK PERIPOLIKO

Ρέθυμνο: Πατέρας και γιος χτύπησαν με ξύλο και καμουτσίκι παιδιά που έπαιζαν ποδόσφαιρο

Από την επίθεση τραυματίστηκαν δύο νεαροί, οι οποίοι μετέβησαν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες