Η Αλεξανδράκη…στο πλευρό του Κοψιάλη: «Μην γ*ατε ζωές ανθρώπων από ζήλεια» (Video)

Υπενθυμίζεται πως το #cancel_kopsialis εκκίνησε δημόσια κατακραυγή στο πρόσωπό του Κοψιάλη, με αφορμή δηλώσεις του σχετικά με την υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα στη Θεσσαλονίκη.

My project 1 1

Ξέσπασε η Δήμητρα Αλεξανδράκη για την «κατακραυγή» στον Αλέξανδρο Κοψιάλη, σχολιάζοντας πως «Περνάει εφιαλτικές μέρες και δεν το αξίζει» ενώ καλεί τον κόσμο να «μην γ* τις ζωές των ανθρώπων από ζήλεια». To γνωστό μοντέλο αποφάσισε να πάρει θέση στο πλευρό του και να κάνει λόγο για…«ντροπιαστική συμπεριφορά» σε βάρος του.

Υπενθυμίζεται πως το #cancel_kopsialis εκκίνησε δημόσια κατακραυγή στο πρόσωπό του Κοψιάλη, με αφορμή δηλώσεις του σχετικά με την υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα στη Θεσσαλονίκη. Παράλληλα, ο γνωστός influencer δέχεται επίθεση και με αφορμή like που έκανε σε απίστευτα ομοφοβικά σχόλια.

Ειδικότερα, το μοντέλο τις προηγούμενες ώρες, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τοποθετήθηκε ανοιχτά και μεταξύ άλλων, είπε ότι ο Κοψιάλης και η οικογένεια του είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ενώ εξομολογήθηκε ότι τον γνωρίζει από τα πρώτα του κιόλας βήματα και ξέρει πόσο καλός άνθρωπος είναι.

«Μέρες τρώγομαι για ένα παιδί και μία οικογένεια που περνάει πραγματικά εφιαλτικές ημέρες και δεν το αξίζει. Όσο με παρακολουθείτε καιρό γνωρίζετε αν λέω ψέματα… Σπιλώνεται το όνομα και η προσωπικότητα ενός ανθρώπου που δεν έχει κάνει τίποτα», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Αυτό που γίνεται εις βάρος του Αλέξανδρου Κοψιάλη είναι ανήθικο. Τον γνωρίζω από τα πρώτα του βήματα και όταν απέκτησε αρκετά δεν τα κράτησε για την πάρτη του. Συντηρεί σπίτια και φροντίζει παιδιά. Κάνει πράγματα που κανείς δεν γνωρίζει… Δεν θα έπαιρνα ποτέ θέση να καλύψω κάποιον που έχει κάνει κακό. Εγώ πρώτη θα βγω να σταυρώσω τους βιαστές», σχολίασε.

Στη συνέχεια, όπως η ίδια ενημέρωσε το ξέσπασμά της προκύπτει και από άλλα οικογενειακά ζητήματα καθώς η γιαγιά βρίσκεται στο νοσοκομείο σε πολύ κρίσιμη κατάσταση κι εκείνη είναι διαρκώς στο πλευρό της.

Στην τελευταία της ανάρτηση γράφει, «Μην γ* τις ζωές των ανθρώπων από ζήλεια, #cancelcyberbullying, Mαζί σου @alexandros_kopsialis».

Η τελευταία της ανάρτηση (story) στο instagram

Δείτε το βίντεο