Η Έλενα Ακρίτα στρέφεται κατά των «νοικοκυραίων» της διπλανής πόρτας

Σε μια σκληρή ανάρτηση προχώρησε η Έλενα Ακρίτα για τους «νοικοκυραίους» της διπλανής πόρτας, αναφορικά με την υπόθεση Λιγνάδη

5248990

Σε όλους όσους συγκέντρωναν υπογραφές για να φύγει ο Δημήτρης Λιγνάδης από τη γειτονιά, αλλά «όταν μπαινόβγαιναν ανήλικα προσφυγόπουλα στην πολυκατοικία κι ακούγονταν κλάματα γοερά στο διαμέρισμα», έκαναν ό,τι δεν άκουγαν, στρέφεται με ανάρτηση της η Έλενα Ακρίτα.

Η δημοσιογράφος και συγγραφέας σε ανάρτηση στο προφίλ της στο Facebook μάλιστα σημειώνει ότι ο «φάκελος για το κύκλωμα παιδεραστίας και την εμπλοκή ΜΚΟ δεν υπάρχει ΠΟΥΘΕΝΑ. Άνοιξε η γη και το κατάπιε!». 

Ολόκληρη η ανάρτηση: 

«Αυτοί που ουρλιάζουν πιο δυνατά για τις φωτογραφίες με τον Λιγναδη σε πρεμιέρες είναι οι ιδιοι που όταν στο διπλανό τους διαμέρισμα γίνεται βιασμός, κακοποίηση, δολοφονία, εκείνοι “πέφτουν από τα σύννεφα” γιατί ο θύτης “δεν είχε δώσει δικαιώματα στη γειτονιά”.

Όπως οι κάτοικοι του Μεταξουργείου που συγκέντρωναν υπογραφές να φύγει ο Λιγνάδης από τη γειτονιά. Ενώ, όταν μπαινόβγαιναν ανήλικα προσφυγόπουλα στην πολυκατοικία κι ακούγονταν κλάματα γοερά στο διαμέρισμα, κανείς από αυτούς δεν πήγε στην Αστυνομία.

ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΣ το 2012 κατήγγειλε τους παιδοβιασμους, τιμή και δόξα στον άνθρωπο αυτόν.

Παρεμπιπτόντως, επειδή έκανα έρευνα για το θέμα, σάς πληροφορώ ότι ο φάκελος για το κύκλωμα παιδεραστίας και την εμπλοκή ΜΚΟ δεν υπάρχει ΠΟΥΘΕΝΑ. Άνοιξε η γη και το κατάπιε!». 

 

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

michos ilias 1

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή ή μη 26 κατηγορουμένων - Συγκεντρώσεις υποστήριξης…