Η Ακρίτα απαντάει με ντοκουμέντα στη λάσπη του χρυσαυγίτη Παππά για τη σύνταξη του πατέρα της

Η οργισμένη απάντηση της Έλενας Ακρίτα στη λάσπη του «ναζί δολοφόνου χαρακτήρων Χρήστου Παππά» για τη σύνταξη του πατέρα της με ντοκουμέντα

akrita 1

Με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Έλενα Ακρίτα δίνει ακόμη μία απάντηση στον χρυσαυγίτη Παππά, ο οποίος την είχε κατηγορήσει το 2012 ότι εισέπραττε τη σύνταξη του πατέρα της μετά τον θάνατό του.

Μαζί με την ανάρτησή της, η Έλενα Ακρίτα παραθέτει ντοκουμέντα με φωτογραφίες των επιταγών από τη σύνταξη του πατέρα της τις οποίες δεν εισέπραξε ποτέ, με σκοπό να «βουλώσει στόματα» όπως σημειώνει.

«Για το νόμιμον της σύνταξης του πατέρα μου Λουκή Ακρίτα τα είπαμε πριν οκτώ χρόνια. Ας πούμε και για το ηθικόν για να το βουλώσουν ορισμένοι.» γράφει χαρακτηριστικά.

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα:

«Σήμερα βουλώνουμε στόματα. Για το νόμιμον της σύνταξης του πατέρα μου Λουκή Ακρίτα τα είπαμε πριν οκτω χρόνια. Ας πούμε και για το ηθικόν για να το βουλώσουν ορισμένοι. 

Το 2012, ο ναζί δολοφόνος χαρακτήρων Χρήστος Παππάς εκτόξευσε λάσπη στο πρόσωπό μου διαστρεβλώνοντας την αλήθεια, επειδή τους ‘ενοχλούσα’. 
Η τιμητική αυτή σύνταξη δόθηκε το 1964 από τον Γεώργιο Παπανδρέου και τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, τότε Υπουργό Οικονομικών. Διακόπηκε το 1967 από την χούντα και την επανέφερε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής το 1974. Το 2012 ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, με έγγραφα και ντοκουμέντα απέδειξε την νομιμότητα της. 

Αυτά περί νομίμου. 

Πάμε τώρα στο ηθικό.  

Δημοσιοποιώ φωτογραφίες συντάξεων μου που δεν εισέπραξα ποτέ. Όπως θα δείτε στο πίσω μέρος, οι επιταγές δεν έχουν ούτε την υπογραφή μου, ούτε αριθμό ταυτότητας, ούτε σφραγίδα τράπεζας. 

Δεν είχα πρόθεση να το δημοσιοποιήσω. Θεωρούσα πως αξιακός μου κώδικας αφορά εμένα και άλλον κανέναν. Όμως το κακό παράγινε. Η οικογένεια μου κι εγώ τραβήξαμε πολλά από αυτούς τους εγκληματίες και τον όχλο – ναι, όχλος! – που τους ακολουθεί. 

Tις ανεξόφλητες επιταγές αφιερώνω στους περί ‘νόμιμου και ηθικού’ συκοφάντες μου. Γιατί οι αληθινοί φίλοι, διαδικτυακοί και μη, δεν αμφέβαλαν ποτέ για μένα. Και ειλικρινά θα με βοηθούσε πολύ αν κοινοποιούσαν την ανάρτηση μου για να τελειώνουμε με τα καθάρματα. Και στο Twitter όσοι μπορούν γιατί δεν έχω λογαριασμό.
Υ.Γ. Το ποσόν που αναγράφεται είναι σε δραχμές και αντιστοιχεί σε περίπου 450-480 ευρώ σημερινά.»

Υπενθυμίζεται ότι, για το συγκεκριμένο ζήτημα, η Έλενα Ακρίτα έχει δικαιωθεί δικαστικά έναντι των συκοφαντικών αναρτήσεων.

Μαλαισία: 10 νεκροί από σύγκρουση στρατιωτικών ελικοπτέρων – Σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο

Μαλαισία

Μαλαισία: 10 νεκροί από σύγκρουση στρατιωτικών ελικοπτέρων – Σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο

Οι 10 άνθρωποι που έχασαν τη ζωή τους ήταν μέλη των πληρωμάτων των δύο ελικοπτέρων

Καιρός: «Πέπλο» αφρικανικής σκόνης σε όλη τη χώρα – Άνεμοι τύπου Φοέν έως 9 μποφόρ σε πολλές περιοχές

6098364

Καιρός: «Πέπλο» αφρικανικής σκόνης σε όλη τη χώρα – Άνεμοι τύπου Φοέν έως 9 μποφόρ σε πολλές περιοχές

Τι είναι οι άνεμοι τύπου Φοέν οι οποίοι μαζί με την αφρικανική σκόνη θα κυριαρχήσουν…

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Απολύτως ανακριβές το δημοσίευμα της «Εφ.Συν.» για τον αποκλεισμό του Αντώναρου

5616196

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Απολύτως ανακριβές το δημοσίευμα της «Εφ.Συν.» για τον αποκλεισμό του Αντώναρου

Η αξιωματική αντιπολίτευση το χαρακτηρίζει «απολύτως ανακριβές» ενώ σημειώνει ότι και το δημοσίευμα που ακολούθησε…