ΚΜ

Κατερίνα Μπρεγιάννη

Η αχόρταγη, γκρινιάρα κάμπια φταίει

Ένα φιλάκι είναι λίγο, πολύ λίγο, τραγούδησε ο Χαρδαλιάς στον ιερέα που διασώθηκε μετά από τέσσερις ολόκληρες μέρες

5142451 2

Ένα φιλάκι είναι λίγο, πολύ λίγο, τραγούδησε ο Χαρδαλιάς στον ιερέα που διασώθηκε μετά από τέσσερις ολόκληρες μέρες. Κέρναγε η πρεσβυτέρα τον κόσμο από τη χαρά της που έφτασε τελικά ο κρατικός μηχανισμός στην Οξυά.

Τα απόντα τις προηγούμενες μέρες κανάλια το πανηγύρισαν με ολοήμερη ζωντανή μετάδοση, αλλά ο Χαρδαλιάς τίναξε το σόου της καθυστερημένης επιτυχίας στον αέρα!  Έπεσε πάνω στο μανίκι του παπά είπε και εκείνος τον επιβράβευσε! Εύγε, νέε μου, που δεν φοράς μάσκα! Ο Θεός είναι μεγάλος!

Μετά φταίνε οι πολίτες, οι νέοι, οι γιατροί, οι εκπαιδευτικοί και φυσικά οι μαθητές που κάνουν καταλήψεις. Βγήκαν να προστατέψουν οι ακροδεξιοί αυλοκόλακες στα κανάλια τον Μωυσή τους. Με τον Μπ. Παπαδημητρίου πρώτο – πρώτο: Φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ για την καταστροφή στη Θεσσαλία. Και ο Γ. Ψαριανός: Φταίνε οι εκπαιδευτικοί, που θέλουν τις καταλήψεις για να κάθονται.

Ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται και οι απεγνωσμένοι από τα αφηγήματα ξαναζεσταμένης επιτυχίας.  Όλα έγιναν σωστά. Και λεωφορεία πήραν και τις ΜΕΘ αύξησαν και γιατρούς και εκπαιδευτικούς και οδηγούς προσέλαβαν. Μόνο κανείς δεν τους είδε. Το κυβερνητικό έργο το έφαγε όλο μια αχόρταγη, γκρινιάρα κάμπια… Μαζί με το ζαμπόν.

Δεν ξέρω ποιος ειδικός συστήνει 25 παιδιά στις τάξεις των σχολείων και καμία προσπάθεια διαμοιρασμού τους. Ούτε ποιος ειδικός λέει να μην αυξηθούν τα δρομολόγια στα ΜΜΜ. Από τους ειδικούς η κυβέρνηση έχει αυτιά μόνο για την κ. Γιαμαρέλου, μετά το επιστημονικότατο ότι ο ιός δεν κολλάει με τη Θεία Κοινωνία εισηγήθηκε νέα λύση στο κυβερνητικό φιάσκο με την πανδημία: Αν μπορείς, περπάτα, πήγαινε και με τα πόδια, γύρισε και με τα πόδια, είναι μία καλή άσκηση.

Αναμάσημα το διάγγελμα. Το ψέλλισε από το πρωί ο Γεωργιάδης στο Open. Και με 450 κρούσματα η Ελλάδα είναι σε καλύτερη μοίρα από άλλες χώρες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε, μην γκρινιάζετε, να βάλουμε όλοι πλάτη. Το μόνο νεότερο ήταν η διπλή απειλή – ενοχή, που πέταξε στον κόσμο, ο Μητσοτάκης: Αυτοπροστασία ή καραντίνα.

Όταν φωνάζουν γιατροί, μαθητές, εκπαιδευτικοί δεν έχουμε ΜΕΘ, δεν έχουμε αίθουσες, απαντούν: Μην γκρινιάζετε. Γιατί γκρίνια είναι αν δεν χειροκροτάς τον Μητσοτάκη και τους συν αυτώ. Αν δεν υποκλίνεσαι στον κατεστραμμένο μεγάλο περίπατο Μπακογιάννη, με τον οποίο θα ξαναχρεωθεί ο κόσμος… 63 εκατ. και το παιχνίδι που του έφαγε η κάμπια θα το φτιάξει από την αρχή.

ΥΓ.: Τις συμφωνίες με τη Β. Μακεδονία μην τις περιμένετε νωρίτερα. Του χρόνου τον Αύγουστο, με το καλό. Τόσο θα χρειαστεί η Ν.Δ. για να βρει εισηγητή. Επιτελικά μιλώντας.

Πηγή: avgi.gr

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…