Newsroom

Newsroom

Η «ΑΦΟΙ ΠΛΕΣΣΑ Α.Ε.» βραβεύτηκε στους «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας» στην κατηγορία ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Στα βραβεία-θεσμός για το ελληνικό επιχειρείν, τους «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας» που διοργανώθηκαν για 7η χρονιά, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, και στην κατηγορία ιστορική επιχείρηση βραβεύθηκε η εταιρία «ΑΦΟΙ ΠΛΕΣΣΑ Α.Ε.»

Screenshot 2 7

Ειδικότερα, ανάμεσα σε πλήθος επιχειρήσεων η «ΑΦΟΙ ΠΛΕΣΣΑ Α.Ε.» απέσπασε την τιμητική διάκριση στην κατηγορία ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ δεδομένου ότι η εταιρεία, έχοντας διαγράψει μια σημαντική πορεία 100 ετών, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στις διεθνείς εμπορευματικές μεταφορές και καινοτόμες υπηρεσίες, μ’ έναν σύγχρονο στόλο 150 εθνικών και διεθνών φορτηγών και 120 ρυμουλκούμενων όλων των τύπων και ένα ευρύ δίκτυο με περισσότερες από 400 συνεργαζόμενες επιχειρήσεις σε 15 χώρες σε όλο τον κόσμο. Παράλληλα δραστηριοποιείται και σε άλλους τομείς παρέχοντας υπηρεσίες logistics, port handling, booking, και ειδικά διαμορφωμένους χώρους parking στάθμευσης και αποθήκευσης.

«Οι Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας» είναι μια υψηλού επιπέδου διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 19 Ιουλίου 2022, για 7η  χρονιά, στο Golf Prive της Γλυφάδας παρουσία περισσότερων από 400 υψηλόβαθμων στελεχών επιχειρήσεων και εκπροσώπων του ακαδημαϊκού κόσμου, με στόχο να αναδείξει δυναμικές εταιρίες με όραμα, μακροπρόθεσμο σχεδιασμό, και συνεχείς επενδύσεις. Το βραβείο, για λογαριασμό της «ΑΦΟΙ ΠΛΕΣΣΑ Α.Ε.»,  παρέλαβε ο Πρόεδρος της εταιρίας Πέτρος Πλέσσας .

Με αφορμή την βράβευση της εταιρίας , ο κ. Π. Πλέσσας, Προέδρος της «ΑΦΟΙ ΠΛΕΣΣΑ Α.Ε.» δήλωσε: Η βράβευσή μας στην κατηγορία ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ αποτελεί το επιστέγασμα μιας σημαντικής πορείας 100 ετών , μέσα από τα οποία η «ΑΦΟΙ ΠΛΕΣΣΑ» κατόρθωσε  να περάσει το μήνυμα της ανάπτυξης και της επαγγελματικής συνείδησης από γενιά σε γενιά, για να εξελιχθεί σε  μία από τις μεγαλύτερες, διαχρονικά, μεταφορικές εταιρείες με αναγνωρισμένο έργο στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Καθώς η οικονομία ανακάμπτει και οι περισσότεροι κλάδοι επιδεικνύουν μια εντυπωσιακή αναπτυξιακή ορμή, πιστεύουμε ότι η εταιρία μας και τα επόμενα χρόνια θα πρωταγωνιστεί στον χώρο των μεταφορών»                                    

Σχετικά με την «ΑΦΟΙ ΠΛΕΣΣΑ Α.Ε.»
H «ΑΦΟΙ ΠΛΕΣΣΑ Α.Ε.» με επίκεντρο το λιμάνι της Πάτρας ασχολείται ενεργά εδώ και 100 χρόνια προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις της μεταφορικής αλυσίδας και της διακίνησης – πώλησης εμπορευματοκιβωτίων.

Ο στόλος της εταιρείας αποτελείται από 150 εθνικά και διεθνή φορτηγά και 120 ρυμουλκούμενα όλων των τύπων (υδραυλικούς τράκτορες, La Gross, ανατρεπόμενα, πλατφόρμες, βυτιοφόρα, κ.τ.λ.).

Εκτός από την Πάτρα και το λιμάνι της, η εταιρεία διαθέτει εγκαταστάσεις και σε άλλα σημεία της Ελλάδας,  όπως : Ελευσίνα, Ηγουμενίτσα (με προοπτικές για Θεσσαλονίκη) και συνδέσμους με άλλα λιμάνια (Ανκόνα, Βενετία, Μπάρι, Μπρίντιζι, Μαργκέρα, Ρότερνταμ και αλλού), σταθμούς υποδοχής και σιδηροδρομικούς τερματικούς σταθμούς (Μπάρι, Μπρίντιζι, Βερόνα και αλλού).

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

σεισμός

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν στην Ηλεία - Οι πρώτες εκτιμήσεις από τους σεισμολόγους

Απάντηση Φαραντούρη σε Μητσοτάκη: «Έτσι λειτουργεί η δικαιοσύνη στα δημοκρατικά ευρωπαϊκά κράτη»

ΝΙΚΟΛΑΣ ΦΑΡΑΝΤΟΥΡΗΣ

Απάντηση Φαραντούρη σε Μητσοτάκη: «Έτσι λειτουργεί η δικαιοσύνη στα δημοκρατικά ευρωπαϊκά κράτη»

Η απάντηση του συμβούλου Ευρωπαϊκής Πολιτικής του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στον πρωθυπουργό