M

Mplokia

Η αδικία ξεχειλίζει το ποτάμι της οργής

Η Καράβα, το Διαβολόρεμα, η Λέσβος θα είναι το Βατερλό του Κυριάκου Μητσοτάκη

ek leshsj

Δεύτερη μέρα κατοχής του νησιού μας, από τους βάνδαλους κατακτητές των ΜΑΤ, του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Μια πρωτοφανής εισβολή μισθοφόρων, που έφτασαν στην Λέσβο για να μας υποτάξουν και να επιβάλουν με το έτσι θέλω, τις τυχοδιωκτικές επιταγές της κυβέρνησης.

Αν γι’ αυτούς είναι μια υπόθεση ρουτίνας, δέρνουμε, ψεκάζουμε, τελειώσαμε, για εμάς είναι η ύπαρξη μας ως ελεύθερων πολιτών, η αξιοπρέπεια μας ως ανθρώπων.

Κάποιοι αλήτες, απρόσκλητοι εισβολείς, εισέβαλαν στο νησί μας, άρχισαν να μας πετάνε δακρυγόνα, χειροβομβίδες κρότου-λάμψης, με μια ψυχρότητα λες και δεν έχουν μπροστά τους ανθρώπους, αλλά άψυχα αντικείμενα. Μας βρίζουν Τουρκόσπορους, γκασμάδες, απειλούν ότι θα μας γαμήσουν.

Αυτό είναι που εξοργίζει. Η αναίτια βία τους, ή αναισχυντία τους, ο ψυχρός κυνισμός, η αλητεία τους.

Μηχανές βίας και καταστολής.

Τις έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να μας επιβάλει τα παράλογα σχέδια του.

Όμως εδώ έκανε το μοιραίο λάθος του. Το λάθος που θα σημαδέψει την πολιτική του καριέρα. Τα έβαλε με αθώους ανθρώπους, που κανέναν δεν πείραξαν, ζούσαν ειρηνικά, δίνοντας τον αγώνα της καθημερινής τους επιβίωσης. Και το άδικο είναι κάτι που δεν το θέλουν ούτε οι θεοί, ούτε οι άνθρωποι.

Η αδικία ξεχειλίζει το ποτάμι της οργής. Η αγανάκτηση κινητοποιεί συνεχώς περισσότερους ανθρώπους, που στην αρχή ήταν επιφυλακτικοί.

Κάθε μέρα που θα περνά θα δυναμώνουμε, θα γινόμαστε περισσότεροι δεν θα κάνουμε πίσω.

Κάθε μέρα που περνά θα είμαστε πιο αποφασισμένοι.

Δεν θα κουραστούμε, δεν θα παραδοθούμε, δεν θα συνθηκολογήσουμε. Και αν ακόμα καταλάβουν την Καράβα, δεν θα τελειώσουν έτσι εύκολα μαζί μας…

Απέναντι στον παραλογισμό των μηχανών της βίας, αντιπαραθέτουμε την αλληλεγγύη, την συλλογικότητα, την κοινή ζωή μας.

Η Καράβα, το Διαβολόρεμα, η Λέσβος θα είναι το Βατερλό του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Του αδίστακτου, κυνικού πρωθυπουργού, που νομίζει ότι η άνθρωποι είναι άψυχα πιόνια σκακιού, σχεδιάζοντας την επόμενη κίνηση της πολιτικής του καριέρας.

Έστειλε τις μηχανές της πολεμικής βίας να μας συντρίψουν. Ο παραλογισμός της άμετρης, ασύμμετρης βίας.Του αναίτιου, αδικαιολόγητου σοκ και δέους. Του τρόμου και του ζόφου.

Ζούμε έναν εφιάλτη.

Το πολιτικό τέλος του Κυριάκου Μητσοτάκη πλησιάζει. Το Καβακλί, η Καράβα, το Διαβολόρεμα,η Χίος και η Λέσβος, θα είναι το τέλος, ενός ανάξιου, ανελέητου, αδίστακτου, μικρού ανθρώπου.

Πηγή: mplokia.gr

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

σεισμός

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν στην Ηλεία - Οι πρώτες εκτιμήσεις από τους σεισμολόγους