Χυδαιότητες σε βάρος του Μπουρνού

Σε μία απαράδεκτη ανακοίνωση σε βάρος του Γιάννη Μπουρνού προχώρησε η Νέα Δημοκρατία καθώς ταυτίζεται απόλυτα με τα ακροδεξιά τρολ εναντίον του βουλευτή και αναπληρωτή Τομεάρχη Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

μπουρνούς 1

Η κυβέρνηση επιχειρεί ξανά να κατασκευάσει εσωτερικούς εχθρούς, βάζοντας στο στόχαστρο τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή την φορά και μετά την οργανωμένη επίθεση στο πρόσωπο  του διασώστη Ιάσονα Αποστολόπουλου, στη σκιά των αποκαλύψεων για τις παράνομες επαναπροωθήσεις προσφύγων και μεταναστών από τις ελληνικές αρχές, σειρά πήρε ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μπορυνούς. Αφορμή αποτέλεσαν δηλώσεις του βουλευτή Λέσβου για πυραύλους Stinger και οβίδες πυροβολικού κατά την αντιπαράθεση στη Βουλή, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί το προσβλητικό hashtag #προδοτη_μπουρνους και μέσω αυτού ακροδεξιά και δεξιά τρολ να εκτοξεύουν τρομακτικές απειλές. Την ίδια στιγμή η  δήλωση του ΥΕΘΑ με την οποία «χρέωνε» σε στρατιωτικούς διαρροές ευαίσθητων πληροφοριών , έχει προκαλέσει σάλο στα στελέχη των ΕΔ  Ο πρώην πρόεδρος της ΠΟΕΣ Ανέστης Τσουκαράκης και ο Αριστείδης Κασιδόπουλος μιλώντας στο militaire Καλούν την ηγεσία του ΥΠΕΘΑ να ασχοληθεί με αυτά αντί να ψάχνει «τρύπες σε ελβετικό τυρί».

Η ΝΔ όχι μόνο δεν καταδικάζει την απαράδεκτη, οργανωμένη επίθεση που δέχεται από χθες ο Γιάννης Μπουρνούς, αλλά με την ανακοίνωσή της ουσιαστικά επιβεβαιώνει ότι τα τρολ είναι κατευθυνόμενα από τα υπόγεια του Μαξίμου και της Πειραιώς. Έτσι, επιδίδεται σε λάσπη, ισχυριζόμενη ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ αποκάλυψε «δημοσίως δεδομένα που αφορούν την Εθνική Άμυνα της χώρας».

 

Ωστόσο, πρόκειται για πληροφορίες που είναι δημόσια διαθέσιμες, καθώς έχουν δημοσιευτεί τόσο στο διαδίκτυο όσο και στα ΜΜΕ, και συγκεκριμένα από τον «Ριζοσπάστη». Υπενθυμίζεται ότι ο Γιάννης Μπουρνούς μιλώντας στην Διαρκή Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων και Άμυνας έθεσε στον Νίκο Παναγιωτόπουλου συγκεκριμένα ερωτήματα, ζητώντας μεταξύ άλλων απαντήσεις για τους πυραύλους STINGER και τις οβίδες πυροβολικού που στέλνει η κυβέρνηση στην Ουκρανία.

Μετά την στοχοποίηση που δέχτηκε στα social media, τόνισε ότι στην τοποθέτησή του ανέφερε ως πηγή, ουκρανική ιστοσελίδα. «Αν λοιπόν ο ΥΠΕΘΑ (κ μαζί του ο βούρκος των δεξιών trolls) αναζητά υπευθύνους για τις “διαρροές”, η απάντηση λέγεται… “Google search“. “Ο κόσμος το χει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι”…» υπογράμμισε.

Ακολουθεί η δήλωση του εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Τάσου Γαϊτάνη:

«Είναι αδιανόητο, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μπουρνούς να αποκαλύπτει δημοσίως δεδομένα που αφορούν την Εθνική Άμυνα της χώρας.

Μπροστά σε αυτή την ανεύθυνη στάση, ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να μείνει σιωπηλός, αλλά πρέπει να αποδοκιμάσει δημοσίως τον βουλευτή του.

Σε τόσο κρίσιμα θέματα είναι καθήκον όλων να δείξουν τη μέγιστη υπευθυνότητα».

Θεσσαλονίκη: Αδιανόητο ξύλο οδηγών στην μέση του δρόμου – Τους τραβούσαν για να τους χωρίσουν (Video)

xylo dromos retxiki

Θεσσαλονίκη: Αδιανόητο ξύλο οδηγών στην μέση του δρόμου – Τους τραβούσαν για να τους χωρίσουν (Video)

Οι δύο οδηγοί σταμάτησαν τα οχήματά τους και άρχισαν να πλακώνονται.

H απάντηση Καλλιάνου σε Άδωνι: «Τι θα κάνω αφορά μόνο τον πατέρα μου – Έχω τα πάντα σε μηνύματα»

InCollage 20240424 163106834

H απάντηση Καλλιάνου σε Άδωνι: «Τι θα κάνω αφορά μόνο τον πατέρα μου – Έχω τα πάντα σε μηνύματα»

«Όλα στο φως, χωρίς να φοβηθώ κανέναν που θα προσπαθήσει να με βγάλει ψεύτη», τονίζει…

Απάντηση Βέφας για σχόλια Μαμαλάκη: «Μην ψάχνεις να βρεις κάτι για εμάς, είμαστε αγκαλίτσα» (Video)

MAMALAKIS VEFA

Απάντηση Βέφας για σχόλια Μαμαλάκη: «Μην ψάχνεις να βρεις κάτι για εμάς, είμαστε αγκαλίτσα» (Video)

Η γνωστή μαγείρισσα απάντησε στα σχόλια του συναδέλφου της για την απόφασή της να κατέβει…