Χυδαιότητες με βίντεο σε βάρος της Σοφίας Μπεκατώρου

Συνεργάτες του γνωστού για τις ακραίες απόψεις του-αθλητικογράφου- Κωστή Ραπτόπουλου παίρνουν τη σκυτάλη της χυδαιότητας με ένα κατάπτυστο βίντεο

NewsRoom 20/01/2021 | 21:15

Ενα κατάπτυστο βίντεο που διακωμωδεί την καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου για τη σεξουαλική κακοποίηση που πρόσφατα αποκάλυψε, δημοσίευσαν συνεργάτες του αθλητικογράφου Κωστή Ραπτόπουλου, ο οποίος είχε βάλει στο στόχαστρο την Ολυμπιονίκη με βίντεο του.

 

 Και μπορεί στο βίντεο να αναφέρεται ως λεζάντα σκοπό του ήταν να γίνει ένα Humorous Video και χωρίς καμία πρόθεση να θίξει άτομα που έχουνε πληγεί από πραγματικές αποτρόπαιες πράξεις, εντούτοις οι δημιουργοί του που δεν έχουν ενσυναίσθηση του σοβαρού θέματος όπως είναι ο βιασμός, αποφάσισαν να σπάσουν πλάκα με την καταγγελία της Ολυμπιονίκη.

«Έχουμε σήμερα αποκλειστικά χρόνια την κοπέλα που μετά από 22 χρόνια τολμάει να αποκαλύψει τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε από γνωστό ραδιοφωνικό μεγαλοπαραγωγό. Θέλω να μας περιγράψεις την εμπειρία σου και πώς αποφάσισες να αποκαλύψεις σε εμάς αυτή τη δυσάρεστη εμπειρία» αναφέρουν εισαγωγικά στο βίντεό τους και συνεχίζουν με άστοχο και χυδαίο χιούμορ.

«Έχεις κάποια αποδεικτικά στοιχεία για τα λεγόμενά σου μετά από τόσα χρόνια;» αναφέρουν επίσης.

 

Το βίντεο μέσα σε ελάχιστα λεπτά προκάλεσε την οργή των χρηστών του Youtube. «Κατεβάστε αυτή τη γελοιότητα», «το βίντεο είναι κατάπτυστο», «ντροπή», «είστε τραγικοί», «πιάσατε πάτο» είναι μερικά χαρακτηριστικά σχόλια.