Χυδαίος σεξισμός Πρετεντέρη για Αχτσιόγλου: Καλό το μίνι, καλό και το περιεχόμενο

Σε ένα ακόμη χυδαίο, σεξιστικό παραλήρημα επιδόθηκε ο Γιάννης Πρετεντέρης, με στόχο, αυτή τη φορά, την  Έφη Αχτσιόγλου

4639030 0 1

Αλλεπάλληλα είναι τα σεξιστικά σχόλια του Γιάννη Πρετεντέρη προς τις γυναίκες που πρωταγωνιστούν στην πολιτική σκηνή αυτού του τόπου και δεν ανήκουν στην «γαλάζια» παράταξη, την οποία απ’ ότι επιβεβαιώνει καθημερινά, ο δημοσιογράφος είναι πιστά αφοσιωμένος να υπηρετεί.

Ιδιαίτερο, βέβαια, είναι το «μένος» του δημοσιογράφου όταν πρόκειται για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Περίπου μια εβδομάδα μετά την σεξιστική επίθεση κατά της προέδρου του ΚΙΝΑΛ, Φώφης Γεννηματά, ο Γιάννης Πρετεντέρης εκτόξευσε τα χυδαία σεξιστικά του σχόλια αρχικά κατά της πρώην υπουργού και νυν τομεάρχη Εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ, Έφης Αχτσιόγλου και της τομεάρχη τουρισμού Κατερίνας Νοτοπούλου που τις παρουσίασε ως «πρωταγωνίστριες» του σικουέλ του ΣΥΡΙΖΑ, μένουμε Όρθιοι.

Στο κλείσιμο, μάλιστα της εκπομπής, η χυδαιολογία χτύπησε «κόκκινο», όταν σχολίασε το εξής: «Είναι καλό το μίνι της Αχτσιόγλου τώρα που το βλέπω, και το τακούνι είναι καλό, και το περιεχόμενο καλό είναι».

Φαίνεται πως, η έκδηλη αδυναμία του δημοσιογράφου να σχολιάσει το περιεχόμενο της πολιτικής τοποθέτησης μιας γυναίκας, τον καθιστά ανίκανο για το οτιδήποτε άλλο πέρα από το να χυδαιολογήσει.

 

Καζάνι που βράζει το Άγιο Όρος: «Ταμπουρώνονται» μοναχοί στη Μονή Εσφιγμένου για την επιχείρηση έξωσης που ετοιμάζει η ΕΛΑΣ

μονη

Καζάνι που βράζει το Άγιο Όρος: «Ταμπουρώνονται» μοναχοί στη Μονή Εσφιγμένου για την επιχείρηση έξωσης που ετοιμάζει η ΕΛΑΣ

Ένα έγγραφο του Αστυνομικού Σταθμού Καρυών που εστάλη την περασμένη Τρίτη προς την Ιερά Επιστασία…