Newsroom

Newsroom

Χυδαία πράξη από 20χρονο στα Τρίκαλα- Διαπομπεύει μέσω διαδικτύου 15χρονη

Η είδηση για το «ροζ» βίντεο που διέρρευσε ένας νεαρός στο διαδίκτυο, με σκοπό τη διαπόμπευση μιας 15χρονης μαθήτριας, με την οποία είχε συνευρεθεί ερωτικά, έχει προκαλέσει σοκ στην κοινωνία των Τρικάλων και όχι μόνο, με τους γονείς του κοριτσιού να έχουν ήδη προχωρήσει σε σχετική καταγγελία.

informareonline revenge porn evidenza ridotta

Σύμφωνα με πληροφορίες το ανήλικο κορίτσι έφτασε στα πρόθυρα αυτοκτονίας λόγω της διαρροής ερωτικού βίντεο με πρωταγωνίστρια την ίδια στα κοινωνικά δίκτυα από 20χρονο.

Η καταγγελία έγινε από τη μητέρα του κοριτσιού. Η γυναίκα ανέφερε ότι η 15χρονη κόρη της διαπομπεύεται με ερωτικό βίντεο που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθώς διακρίνεται σε αυτό το ανήλικο κορίτσι σε ερωτικές πράξεις με τον 20χρονο.

Όπως αναφέρει η γυναίκα στην καταγγελία της στο Ζυγός FM, το βίντεο διέρρευσε από τον ίδιο τον 20χρονο εδώ και λίγες εβδομάδες. Η οικογένεια προχώρησε σε καταγγελία εις βάρος του 20χρονου στην αστυνομία σα τέλη του προηγούμενου μήνα. Ωστόσο η διαδικασία δεν μπορούσε να προχωρήσει γιατί η μητέρα του ανήλικου κοριτσιού δεν είχε το βίντεο στην κατοχή της.

Το βίντεο τις επόμενες μέρες διέρρευσε σε ακόμη περισσότερους χρήστες με αποτέλεσμα να φτάσει στην μητέρα του κοριτσιού η οποία προχώρησε άμεσα και με αποδεικτικά στοιχεία σε καταγγελία στις αρμόδιες αρχές εναντίον του 20χρονου. Από τη στιγμή που κυκλοφόρησε το επίμαχο βίντεο, μάλιστα, το κορίτσι όχι μόνο σταμάτησε να πηγαίνει σχολείο, αλλά αρνείται να βγει από το σπίτι. Οι αρχές ερευνούν την υπόθεση και η δικογραφία αναμένεται να διαβιβαστεί από την αστυνομία στην εισαγγελία Τρικάλων.

Ο 20χρονος αρνήθηκε να αποσύρει το βίντεο, ενώ προέβη και σε εξύβριση την ανήλικης

Σημειώνεται ότι η μητέρα, πριν δημοσιοποιήσει το γεγονός, έκανε έκκληση στον 20χρονο να αποσύρει το βίντεο αλλά εισέπραξε, σύμφωνα με αναφορές, απαξιωτική απάντηση από τον ίδιο και ύβρεις για την κόρη της. «Πήγαν και είπαν στην κόρη μου ότι κυκλοφορεί αυτό το βίντεο που γράφει και όνομα πάνω. Μίλησα μαζί του και δεν δεχθήκανε να με δούνε ούτε αυτός, ούτε οι γονείς του. Αυτός άρχισε να λέει διάφορα. Ούτε συγνώμη είπαν, αντίθετα με βρίσανε και με κάνανε ρόμπα. Η κόρη μου έχει πέσει σε κατάθλιψη», είπε μιλώντας 

Το κορίτσι, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο δικηγόρος της οικογένειας στο trikalavoice.gr, είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση σε σημείο που να θέλει να δώσει τέλος στη ζωή της.

«Εκτός από τις γυναικοκτονίες υπάρχουν και οι δολοφονίες χαρακτήρων. Η δολοφονία χαρακτήρα και δη ενός ανηλίκου κοριτσιού στη τρυφερή και άγουρη ηλικία των 15 ετών από τον άνθρωπο που εμπιστεύτηκε και του «χάρισε» τον εαυτό της με δημόσια διαπόμπευση και άγρια εκμετάλλευση είναι η ίδια ακριβώς αιτία που δημιουργεί μελλοντικά θύματα και εν τοις πράγμασι δολοφονημένα γυναικεία σώματα. Πρέπει όλοι μας να γίνουμε αρωγοί και θεματοφύλακες αξιών, φύλακες και οιονεί γονείς όλων των παιδιών σε παρόμοιες καταστάσεις πριν συμβεί και σε μας και η δυστυχία χτυπήσει και τη δική μας πόρτα. Η δικαιοσύνη θα δείξει τα άμεσα αντανακλαστικά της και θα επιτελέσει το έργο της», σημειώνει ο δικηγόρος της οικογένειας. 

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

6167665

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

«Ουδέποτε, δόθηκε καμία εντολή για συγκάλυψη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοιτώντας τους συγγενείς των θυμάτων

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

6167422

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, οι βουλευτές των δύο κομμάτων επέστρεψαν στις…

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

InCollage 20240328 205245331

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

O Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως «παραίτησε» τους δύο στενούς του συνεργάτες προκειμένου να μην απολογηθεί…