Χυδαία επίθεση Ψινάκη κατά των αρχαιολόγων του ΚΑΣ – Οι ύβρεις και ο "Σπαλιάρας" στη συναυλία της νέας υπουργού Τουρισμού

Με χυδαίο τρόπο σχολίασε ο Ηλίας Ψινάκης γτην άρνηση αρχαιολόγων του ΚΑΣ να δοθεί η χθεσινή συναυλία της Αλκηστις Πρωτοψάλτη…

2355383

Με χυδαίο τρόπο σχολίασε ο Ηλίας Ψινάκης γτην άρνηση αρχαιολόγων του ΚΑΣ να δοθεί η χθεσινή συναυλία της Αλκηστις Πρωτοψάλτη στον Τύμβο Μαραθώνα.

Παίρνοντας το μικρόφωνο πριν την συναυλία που πραγματοποιήθηκε χθες στον Μαραθώνα, ο δήμαρχος της πόλης είπε: «Αυτό που πουλάει η Ελλάδα είναι ο τουρισμός από όλα αυτά που μας έχουν αφήσει οι πρόγονοί μας. Εμείς δεν έχουμε κάνει τίποτα για αυτό κι είμαστε σε αυτό το χάλι. Ευτυχώς ο Μαραθώνας έχει πάρα πολλά αρχαία με σήμα κατατεθέν τον Τύμβο, που ήταν να κάνουμε αυτή τη συναυλία. Δυστυχώς αυτό δε μας επέτρεψε να το κάνουμε το ΚΑΣ, το συμβούλιο των αρχαιολόγων».

Διευκρίνισε βέβαια ότι «εκεί δεν είναι όλοι τους άχρηστοι. Υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που είναι πολύ σπουδαίοι και με μόρφωση και με αξία» αλλά επετέθη με δριμύτητα κατά των υπολοίπων: «Το πρόβλημα είναι μερικοί κομπλεξικοί μαζί με τις διάνοιες και μερικές αγ… που εμποδίζουν πάρα πολύ την ανάπτυξη της Ελλάδος γενικότερα». Και συνέχισε τη χυδαιολογία: «Γι’ αυτές που είπαμε, θα τους πετάξουμε τον Σπαλιάρα να τις ξεμπουκώσει να ηρεμήσουμε!».

 

Κακλαμάνης: «Απαράδεκτος» ο Κυριαζίδης για το ομοφοβικό σχόλιο για Κασσελάκη – «Καρφί» στην κυβέρνηση για το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου (video)

Κακλαμάνης

Κακλαμάνης: «Απαράδεκτος» ο Κυριαζίδης για το ομοφοβικό σχόλιο για Κασσελάκη – «Καρφί» στην κυβέρνηση για το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου (video)

«Δεν πέρασα επιπολαίως το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου για την Ελλάδα. Με στενοχώρησε», είπε χαρακτηριστικά ο…