Χυδαία επίθεση από τον δικηγόρο του ιερέα στη Σκορδά: Να σας θυμίσω πώς έχετε κάνει καριέρα; (video)

Μετά την επίθεση στον Γιώργο Παπαδάκη σειρά είχε η Φαίη Σκορδά

NewsRoom 24/01/2022 | 12:48

Ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, ο δικηγόρος του ιερέα που κατηγορείται για τον βιασμό ανήλικης στα Κάτω Πατήσια, αφού πρώτα εμφανίστηκε στην εκπομπή του Γιώργο Παπαδάκη και προκάλεσε χαμό, στη συνέχεια επιτέθηκε με απαράδεκτο τρόπο στη Φαίη Σκορδά.

Με το ίδιο απειλητικό ύφος, ο δικηγόρος του ιερέα στοχοποίησε την παρουσιάστρια και με ένα σεξιστικό παραλήρημα προσπάθησε να απαξιώσει την πορεία της στην τηλεόραση. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι δηλώσεις του προκάλεσαν την έκρηξη της Φ. Σκορδά και η σύνδεση «κόπηκε» με συνοπτικές διαδικασίες.

«Μην φωνάζετε. Είστε λίγο επιθετικός. Εσείς αυτή τη στιγμή «οφείλετε» να δημιουργήσετε ντόρο γύρω από το όνομά σας με τις δηλώσεις που κάνετε από το Σαββατοκύριακο στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, μέχρι το σόου που κάνατε στον κ. Παπαδάκη, μέχρι αυτά που λέτε τώρα....Έτσι κάνετε καριέρα;»,σημείωσε η Φαίη Σκορδά με τον δικηγόρο να απαντά:

«Κυρία Σκορδά θέλετε να σας θυμίσω πώς έχετε κάνει εσείς καριέρα; Θέλετε να σας θυμίσω πώς έχετε κάνει εσείς καριέρα;

Να μη σας θυμίσω μια εκπομπή που έχετε κάνει στο Μακεδονία TV, με έναν Αγαμέμνονα ο οποίος κινείτε εναντίον σας και σας χαρακτηρίζει».